Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Παραδόθηκε η πρώτη Jaguar I-Pace

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Παραδόθηκε η πρώτη Jaguar I-Pace

Men + Speed

Παραδόθηκε η πρώτη Jaguar I-Pace

Men + Speed

Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει επίσημα η πώληση της νέας Jaguar I-Pace, αλλά η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία παρέδωσε την πρώτη σε μία οικογένεια στη Φλόριντα, στην Αμερική. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η συγκεκριμένη οικογένεια έχει στην κατοχή της κι άλλες Jaguar, αλλά αυτή είναι η πρώτη EV τους. Ο πατέρας Mark Pascarella δήλωσε: «Όλη η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη. Όταν είπα στη σύζυγό μου και στις τρεις μου κόρες ότι θα έχουμε στα χέρια μας την πρώτη I-Pace που θα παραδοθεί στη Βόρεια Αμερική, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

Ο Mark οδηγούσε μία F-Type R και έχει αγοράσει μία F-Pace για την κόρη του να πηγαίνει στο κολέγιο. Έχουν επίσης δύο XKR, ένα sedan XJ και άλλη μία F-Type. «Όταν κοίταξα την I-Pace, είδα ένα προϊόν πρώτης κατηγορίας που κατασκευάστηκε από την Jaguar, με υπέροχη εμφάνιση», πρόσθεσε ο Mark.

Η I-Pace είναι το πρώτο ηλεκτρικό όχημα που προσφέρεται από μία κορυφαία ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, «κερδίζοντας» τα Audi e-tron και Mercedes EQC. Κάνει τα 0-100km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 200km/h. Η τιμή της στις ΗΠΑ ξεκινά από 69.500 δολάρια, με την πρώτη έκδοση να φτάνει τα 85.900 δολάρια.

Advertisement
Advertisement

jaguar-i-pace-delivered-640 jaguar-i-pace-delivered-a640
jaguar-i-pace-delivered-b640