Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Volkswagen ART3on από την Αυστραλία

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(50) "Volkswagen ART3on από την Αυστραλία"
    

Volkswagen ART3on από την Αυστραλία

ΝΕΑ

Ξεκίνησε σαν ένα Arteon R-Line αλλά με τις επεμβάσεις της VW Australia, έγινε κάτι ιδιαίτερο με την ονομασία ART3on, συνεχίζοντας μια παράδοση που αν μη τι άλλο, παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Του Κωνσταντίνου Μποϊδάνη

Το περασμένο έτος, είχε παρουσιαστεί ένα Amarok V6 αντίστοιχο από την VW Australia. Φέτος, με την αισθητική πρόταση του KADE που ειδικεύεται σε σκίτσα και παραστάσεις ζωγραφικής graffiti στους τοίχους των κτιρίων, το μοντέλο που επιλέχτηκε ήταν το Arteon.

Advertisement
Advertisement

Art3on boi 530

Με τις επεμβάσεις των μηχανικών η απόδοση του δίλιτρου turbo συνόλου έχει φτάσει τους 483 ίππους. Το 7άρι DSG και η τετρακίνηση, σε συνδυασμό με την αυξημένη απόδοση του κινητήρα αλλά και τα ημισλίκ ελαστικά της Pirelli, κάνουν την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα υπόθεση συντομότερη από 4 δευτερόλεπτα.

Art3on boi 640

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις