Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το αυτόματο Honda Civic 1.6 diesel

Ελλάδα 11:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στην Ελλάδα το αυτόματο Honda Civic 1.6 diesel

ΑΓΟΡΑ

Στην Ελλάδα το αυτόματο Honda Civic 1.6 diesel

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε την άφιξη στη χώρα μας του νέου Civic diesel με τον 1.600άρη i-DTEC κινητήρα πετρελαίου και το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Το Honda Civic με τον αναβαθμισμένο 1.6 lt. i-DTEC diesel λανσαρίστηκε μόλις πριν λίγο διάστημα στην ελληνική αγορά διευρύνοντας τις επιλογές του ιαπωνικού μοντέλου και πλέον διαθέσιμη είναι και η αυτόματη έκδοσή του.

Το αυτόματο κιβώτιο του Civic 1.6 i-DTEC είναι κλασικό αυτόματο με μετατροπέα ροπής. Διαθέτει και χειροκίνητη λειτουργία με 9 σχέσεις, ενώ σύμφωνα πάντα με τη Honda, προσφέρει βελτιστοποιημένη απόκριση έχοντας τη δυνατότητα να «πηδά» σχέσεις κατά το κατέβασμα, πηγαίνοντας απευθείας π.χ. στην 5η σχέση από την 9η ή στην 4η από την 7η.

2017 Honda Civic

Advertisement
Advertisement

Στις επιδόσεις, το αυτόματο πετρελαιοκίνητο Civic κάνει το 0-100 km/h σε 11.0 sec, ενώ η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 200 km/h. Σύμφωνα πάντα με τη Honda, η μέση κατανάλωση είναι 4.1 lt./100 km και οι εκπομπές CO2 φθάνουν στα 109 g/km (135 g/km στον νέο κύκλο μέτρησης WLTP).

Το Honda Civic 1.6 i-DTEC με το αυτόματο 9τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων διατίθεται στη χώρα μας στην πλουσιότερη έκδοση Elegance, στην οποία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων και σύστημα Navi, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών κ.α.

Η τιμή της νέας έκδοσης του Civic στη χώρα μας είναι 26.700 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι σε σχέση με την αντίστοιχη έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων η επιβάρυνση στην αυτόματη είναι 1.450 ευρώ.

Advertisement

Civic Greek Trip (4)