Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το νέο Mitsubishi Space Star θα είναι crossover

Ελλάδα 17:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το νέο Mitsubishi Space Star θα είναι crossover

ΝΕΑ

Το νέο Mitsubishi Space Star θα είναι crossover

ΝΕΑ

Η ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος για τα SUV φαίνεται πως θα οδηγήσει στην αλλαγή χαρακτήρα για το επόμενο Mitsubishi Space Star Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το Mitsubishi Space Star ή Mirage όπως είναι γνωστό σε κάποιες αγορές είναι ένα συμβατικό μικρό αυτοκίνητο πόλης. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Ιαπωνικό Τύπο, ο αντικαταστάτης του σημερινού μοντέλου, που πιθανότατα θα παρουσιαστεί την επόμενη χρονιά θα έχει μεγαλύτερο μέγεθος αλλά και χαρακτηριστικά crossover.

Θα βρίσκεται κάτω από το Eclipse Cross και ουσιαστικά θα τοποθετηθεί στη μάχη των B-SUV ενώ θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα με τα νέα Nissan Juke και Renault Capture, με τα οποία θα μοιράζεται και κοινή τεχνολογία.  Πιθανότατα το νέο Space Star θα κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 0.9 λίτρου 95 ίππων ενώ δεν αποκλείεται και η χρήση του γνωστού 1.5 turbo-diesel των Nissan-Renault. Πάντως αν και ακόμα δεν υπάρχει έτοιμη σχετική υβριδική τεχνολογία θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως στο άμεσο μέλλον θα υπάρχουν και εκδόσεις που θα χρησιμοποιούν κάποια μορφή ηλεκτροκίνησης.

Πάντως αν και οι αναφορές σημειώνουν πως το επόμενο Juke θα διατηρήσει την ιδιαίτερη σχεδιαστική φιλοσοφία, το Space Star θα κινηθεί προς μια πιο δυναμική λογική η οποία θα αποτυπώνεται και στην αισθητική του.

Advertisement
Advertisement

mitsubishispacestar4567654harpi640