Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Γαλλίας

Ελλάδα 13:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το F1 Vlog του GP Γαλλίας

FORMULA 1

Το F1 Vlog του GP Γαλλίας

FORMULA 1

Δείτε το σπέσιαλ επεισόδιο των ανατρεπτικών Video Reviews των αγώνων της F1, με όλα όσα έζησε στο Paul Ricard ο «δικός μας» Πάνος Σεϊτανίδης, παρέα με τον μεγάλο νικητής του διαγωνισμού του F1 Vlog.

Advertisement
Advertisement

Με ένα διαφορετικού λοιπόν χαρακτήρα επεισόδιο συνεχίζεται ο φετινός μαραθώνιος των F1 Vlogs που ακολουθούν τα καμώματα των οδηγών της Formula 1 στις πίστες του κόσμου! Αυτή τη φορά, γυρισμένο επί γαλλικού εδάφους, στο Le Castellet!

Δείτε λοιπόν πλήρες recap όσων συνέβησαν στο πρώτο γαλλικό Grand Prix μετά από μία δεκαετία και πρώτο συγκεκριμένο σιρκουί από το 1990! Πως ο Lewis Hamilton έφτασε στη νίκη, τι μεταφυσικό συμβαίνει με Max Verstappen και Sebastian Vettel, ποιοι παράγοντες επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα και τελικά, ποιος έγινε μούσκεμα από τη βροχή που ήρθε καθυστερημένα.

Παράλληλα ο ειδικός συνεργάτης του F1 Vlog, ανεξάρτητος αγωνοδίκης Χάρης Τρακάρης, δίνει τα φώτα του σε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις ενώ ο τυχερός συνταξιδιώτης μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του από τις μοναδικές εμπειρίες που έζησε στο Paul Ricard.

Advertisement
Advertisement

Τι είδε μέσα στα γκαράζ της Scuderia Toro Rosso, τι του είπαν οι οδηγοί, τι βίωσε μέσα στα paddock και πολλά άλλα!