Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση για την BMW Alpina B7

Ελλάδα 5:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ειδική έκδοση για την BMW Alpina B7

ΝΕΑ

Νέα ειδική έκδοση για την BMW Alpina B7

ΝΕΑ

Μία ειδική και εξαιρετικά περιορισμένης παραγωγής Alpina B7 παρουσίασε η BMW Canada, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εγχώρια αγορά, σε συνεργασία φυσικά με την διάσημη γερμανική εταιρία βελτιώσεων Alpina. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Το ιδιαίτερο και το αποκλειστικό κάνουν θραύση παγκοσμίως ως επιλογές από το κοινό και η BMW Canada θέλει συμφωνεί απόλυτα με την συγκεκριμένη μόδα με την παρουσίαση αυτής της αποκλειστικής B7 Exclusive Edition. Το πολυτελές σεντάν της BMW που φέρει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία για να ξεχωρίζει ως βελτίωση της Alpina θα διατεθεί σε μόλις 21 αντίτυπα και θα είναι διαθέσιμο στον Καναδά από τα μέσα περίπου του ερχόμενου Ιουλίου.

2019-BMW-ALPINA-B7-Exclusive-Edition-640-6

Εξωτερικά η B7 Exclusive Edition ξεχωρίζει από το σκούρο χρώμα της και τις σήμα κατατεθέν σφυρήλατες ζάντες της Alpina, οι οποίες στην προκειμένη περίπτωση φτάνουν σε διάσταση τις 21 ίντσες.

Advertisement
Advertisement

2019-BMW-ALPINA-B7-Exclusive-Edition-640

 

Η B7 θα παραχθεί σε… επτάδες, κάθε μία με το δικό της ξεχωριστό χρώμα: Individual Frozen Black (μαύρο ματ), Individual Frozen Grey (γκρι ματ) ή Black Sapphire Metallic (μαύρο μεταλλικό). Πέρα από τα τρία αυτά χρώματα και τις ζάντες εξωτερικά η B7 ξεχωρίζει για το μαύρο χρώμιο που έχει καλύψει ό,τι δεν έχει βαφτεί.

Advertisement

2019-BMW-ALPINA-B7-Exclusive-Edition-640-2

Ανάλογη πλακέτα θα υπάρχει και στο εσωτερικό της B7 που έχει αφήσει την υπογραφή της και σε άλλα σημεία της καμπίνας, όπως στα προσκέφαλα των δερμάτινων καθισμάτων με τις όμορφες ραφές που κάνουν και αντίθεση.

Advertisement

2019-BMW-ALPINA-B7-Exclusive-Edition-640-3

Η B7 κινείται από το V8 των 4,4 λίτρων της BMW ο οποίος αποδίδει για την συγκεκριμένη περίσταση 600 ίππους αρκετούς για 0-100 χλμ./ώρα κάτω από τέσσερα δεύτερα.