Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Lexus LC F θα αποδίδει 621 ίππους!

Ελλάδα 1:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(55) "Το Lexus LC F θα αποδίδει 621 ίππους!"
    

Το Lexus LC F θα αποδίδει 621 ίππους!

ΝΕΑ

Νέες φήμες από την Ιαπωνία παρέχουν νέες πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές προδιαγραφές του Lexus LC F και οι αριθμοί ακούγονται δυνατοί. Η κλασική συνταγή περισσότερης ισχύος και μικρότερου βάρους θα καθιστούσε το coupe της σειράς έναν άμεσο ανταγωνιστή για την επικείμενη BMW M8.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Μια ανώνυμη πηγή επανέλαβε προηγούμενες αναφορές ότι το LC F θα χρησιμοποιεί ένα κινητήρα biturbo 4.0 λίτρων V8 αποδίδοντας 621 ίππους. Ο στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα coupe με μια ισχυρή απόδοση, αλλά δεν θα θυσιάζει την πολυτέλεια του τρέχοντος μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Η Lexus θα χρησιμοποιήσει επίσης αρκετό ανθρακόνημα στο αμάξωμα, προκειμένου να εξοικονομήσει βάρος στο LC F. Η εταιρεία θέλει το όχημα να χάσει περίπου το 7% της μάζας του, γεγονός που θα έθετε την έκδοση F στα 1.778 kg. Σύμφωνα με την ανώνυμη πηγή, η Lexus αναμένει ότι το LC F θα κοστίζει περίπου 176.200 δολάρια. Ενώ οι συγκρίσεις τιμών μεταξύ των αγορών είναι πάντα δύσκολες, για μια πρόωρη άτυπη σύγκριση με τον ανταγωνισμό του μοντέλου, να έχετε κατά νου ότι η Mercedes-AMG S63 Coupe κυμαίνεται στα 165.745 δολάρια, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Lexus-lc-F-tsiro-640

Η Lexus γνωρίζει ότι ένα τόσο ακριβό κουπέ θα ήταν ένα εξειδικευμένο όχημα. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η εταιρεία θα κατασκευάσει το LC F έτσι ώστε η παραγωγή να μπορεί να πραγματοποιηθεί στην ίδια γραμμή συναρμολόγησης με το πρότυπο μοντέλο. Η ιαπωνική φίρμα καταχώρησε το εμπορικό σήμα του LC F τον Φεβρουάριο. Οι φήμες πρότειναν τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει το coupe στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το Νοέμβριο, αλλά τελικά δεν ήταν εκεί.

Advertisement

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις