Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Mε ποιον διάσημο συνεργάστηκε η Aston Martin;

Ελλάδα 18:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mε ποιον διάσημο συνεργάστηκε η Aston Martin;

Men + Speed

Mε ποιον διάσημο συνεργάστηκε η Aston Martin;

Men + Speed

Η Aston Martin ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει μια μακροχρόνια συνεργασία με σταρ του NFL (National Football League). Δείτε ποιος είναι.

Advertisement
Advertisement


ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Ο νέος λοιπόν συνεργάτης είναι ο Tom Brady, ο οποίος θα δημιουργήσει την δική του προσαρμοσμένη έκδοση της Aston Martin Vanquish S. Λέγεται ότι μόνο 12 Aston Martin Vanquish S θα πωληθούν. Πρόκειται να δούμε ένα σπορ αυτοκίνητο από την Aston Martin που θα είναι μία έκδοση από τον Tom Brady.

Ο Tom είναι ένας πολύ καλός ηγέτης και αθλητής που είναι σαφώς ευθυγραμμισμένος με την άποψή μας για την Aston Martin“, δήλωσε ο Marek Reichman, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Aston Martin.

Advertisement
Advertisement

Και συμπλήρωσε: “Οι εμφανίσεις του στο γήπεδο ποδοσφαίρου – όχι μόνο πρόσφατα, αλλά καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του – αποτελούν έμπνευση για όλους εμάς. Η ομάδα μου και εγώ προσβλέπουμε σε αυτή τη δημιουργική συνεργασία, καθώς συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το σχέδιο του 2ου αιώνα της Aston Martin.”

Ο ίδιος δήλωσε: «Καθώς είμαι φαν των αυτοκινήτων και οδηγός εδώ και πολλά χρόνια, με τιμά το γεγονός ότι θα συνεργαστώ με την ομάδα της Aston Martin σε αυτή τη σημαντική στιγμή για την ιστορία της.» Επίσης, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram σχολιάζοντας: «Δεν είμαι ο James Bond, αλλά… περήφανος που ανακοινώνω τη νέα μου συνεργασία.»

tom-brady-aston-martin-640