Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βραβεία για Ampera-e και Insignia Grand Sport

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βραβεία για Ampera-e και Insignia Grand Sport

ΝΕΑ

Βραβεία για Ampera-e και Insignia Grand Sport

ΝΕΑ

Τα Ampera-e και Insignia Grand Sport της Opel κατέκτησαν πολλαπλά βραβεία: Η νέα ναυαρχίδα της μάρκας, το Insignia Grand Sport, διακρίθηκε στις κατηγορίες “Υψηλή Ποιότητα”, “Σχεδίαση” and “Λειτουργικότητα”, ενώ το Ampera-a ήρθε πρώτο στην “Υψηλή Ποιότητα”, “Σχεδίαση”, “Λειτουργικότητα” και στη βασική φιλοσοφία του “Οικολογία”. Η διεθνής κριτική επιτροπή αποκάλεσε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο,  “Καλύτερο Προϊόν του 2017”.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

«Μόνο προϊόντα που είναι συνώνυμα με την πρωτοποριακή καινοτομία μπορούν να ελπίζουν για ένα Βραβείο Plus X. Είμαστε πολύ περήφανοι με τις συχνές διακρίσεις των μοντέλων μας. Αυτό δείχνει επίσης ότι διαμορφώνουμε το μέλλον του αυτοκινήτου προς όφελος των πελατών μας. Το νέο μας Opel Ampera-e είναι πρωταρχικό παράδειγμα» δήλωσε ο Jürgen Keller, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales της Opel στη Γερμανία.

Το νέο Opel Ampera-e διαθέτει προτερήματα που συνάδουν με τον τίτλο του “Καλύτερου Προϊόντος του 2017”, ενώ ξεχωρίζει με την αυτονομία του: Μπορεί να καλύψει απόσταση έως 520 km σύμφωνα με το νέο Ευρωπαϊκό Κύκλο Δοκιμών (NEDC) με μία φόρτιση της μπαταρίας ιόντων λιθίου 60 kWh – προσφέροντας τουλάχιστον 30% περισσότερη αυτονομία συγκριτικά με τον πλησιέστερο ανταγωνιστή του στην κατηγορία σήμερα.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον, προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με τον ηλεκτροκινητήρα των 150 kW/204  hp και επιτάχυνση σπορ αυτοκινήτου. Τέλος, υιοθετεί μία ευρύχωρη καμπίνα πέντε ατόμων και χώρο αποσκευών 381 lt (μέχρι 1.271 lt με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα), τιμή που υπερβαίνει τα πρότυπα της κατηγορίας.

Opel-Insignia-Grand-Sport-tsiro-640