Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Nέα έκδοση για το Nissan GT-R

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Nέα έκδοση για το Nissan GT-R

ΝΕΑ

Nέα έκδοση για το Nissan GT-R

ΝΕΑ

H Nissan προσθέτει στην γκάμα του GT-R την έκδοση Track Edition, η οποία ενισχύει τον σπορ χαρακτήρα του αυτοκινήτου ακόμη περισσότερο.

Advertisement
Advertisement


Η έκδοση Track Edition έρχεται να τοποθετηθεί κάτω από το κορυφαίο Nismo, από το οποίο δανείζεται αρκετά εξωτερικά στοιχεία. Για παράδειγμα έχει τα ίδια «φουσκωμένα» εμπρόσθια φτερά και φέρει ενισχύσεις σε διάφορα σημεία του αμαξώματος, των αναρτήσεων και στις αντιστρεπτικές . Εξωτερικά το ιαπωνικό sport car ξεχωρίζει από τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών της εταιρείας Ray και την πίσω αεροτομή η οποία είναι φτιαγμένη από carbon.Στο εσωτερικό τώρα, βρίσκουμε το στάνταρ δερμάτινο σαλόνι με καθίσματα της Recaro, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει τα πάντα.

Ο κινητήρας του μοντέλου δεν παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με την «απλή» έκδοση του μοντέλου. Έτσι, το 3,8 λίτρων V6 μηχανικό σύνολο αποδίδει και πάλι 565 άλογα και 630 Nm ροπής και συνδυάζεται με στάνταρ εξάτμιση τιτανίου. Επίσης, όλοι οι κινητήρες των GT-R Track Edition φέρουν μια ειδική ταμπλέτα κολλημένη, η οποία υποδηλώνει ότι έχoυν κατασκευαστεί από ειδικά εκπαιδευμένους μηχανικούς της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement