Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δοκιμές DTM για Kubica!

Ελλάδα 5:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές DTM για Kubica!

ΑΓΩΝΕΣ

Δοκιμές DTM για Kubica!

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Πολωνός πιλότος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει στην πίστα Ρικάρντο Τόρμο της Βαλένθια μια Mercedes AMG C-Coupe.  Ο 28χρονος χρειάστηκε κάποια περίοδο προσαρμογής για να εξοικειωθεί με τη συμπεριφορά ενός αυτοκινήτου DTM και συνολικά κάλυψε 114 γύρους ή 456km στην Ισπανική πίστα χτες. Πρόκειται για μια πίστα όπου στο παρελθόν έχει συμπληρώσει πολλά χιλιόμετρα δοκιμών οδηγώντας F1.

Advertisement
Advertisement

Μετά την ολοκλήρωση της μέρας ο Ρόμπερτ Κουμπίτσα δήλωσε: «Το διασκέδασα και έμαθα πολλά για το DTM και τη Mercedes AMG C-Coupe. Ήταν μια καλή εμπειρία και μπόρεσα να δοκιμάσω το αυτοκίνητο σε διαφορετικές συνθήκες οδοστρώματος λόγω και της βροχής. Κατάφερα να πιέσω οριακά και ένιωθα πολύ άνετα μέσα στο αυτοκίνητο αν και είχα καιρό να οδηγήσω κάτι που παράγει κάθετη δύναμη. Είμαι ικανοποιημένος από τη δύναμη και την απόδοσή μου και δεν είχα προβλήματα».

Θυμίζουμε ότι ο Κουμπίτσα είχε τραυματιστεί σοβαρά το χειμώνα του 2011 σε αγώνα ράλι. Δεν έχει ακόμη δυναμώσει αρκετά για να δοκιμάσει F1. Φέτος θα κάνει επιλεγμένους αγώνες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι.
[nggallery id=1609]
Κείμενο: Τ. Πουρναράκης
Πηγή: protothema.gr