Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Εντυπωσίασε τον Prost o Verstappen

Ελλάδα 19:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Εντυπωσίασε τον Prost o Verstappen

FORMULA 1

Εντυπωσίασε τον Prost o Verstappen

FORMULA 1

Η παρουσία του Max Verstappen στη Formula 1 αυτόν τον ενάμιση χρόνο, αναμφίβολα έχει τραβήξει τα βλέμματα. Φυσικά, το απόλυτο highlight ήταν η νίκη του στο Grand Prix Ισπανίας, όπου έκανε το ντεμπούτο του με τη Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

Εντυπωσίασε λοιπόν και όχι μόνο το κοινό. Ακόμα και πολλά σπουδαία ονόματα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον 18χρονο Ολλανδό. Ανάμεσά τους και ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Alain Prost.

«Τον είδα πέρυσι όταν και τον γνώρισε ο όλος ο κόσμος και τον συνάντησα σε κάποιες ιδιωτικές εκδηλώσεις της Red Bull στην Αυστρία. Δείχνει πολύ ώριμος, πολύ ήρεμος και δυνατός ψυχολογικά. Θυμάστε το περυσινό ατύχημά του στο Μονακό; Ο τρόπος που απαντούσε τις ερωτήσεις που ακολούθησαν, οι αντιδράσεις του όταν βρισκόταν υπό πίεση, είχαν ενδιαφέρον. Όταν είσαι 17 ετών και αντιδράσει με τόση ωριμότητα, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Μέχρι τώρα μπορεί να είχε πίεση, ήταν όμως θετική πίεση. Η αρνητική πίεση ήταν στον (Daniil) Kvyat αλλά και τον Daniel Ricciardo καθώς αυτή είχαν τα πάντα για να χάσουν. Αντίθετα ο Max δεν είχε τίποτα να χάσει. Πήγε λοιπόν στην Ισπανία και είχε το τέλειο τριήμερο, χωρίς λάθη. Αυτό ήταν εντυπωσιακό», είπε ο Prost στο motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

verstappen-spain16-d640

Κι αν αναρωτιέστε τι έκανε ο «Κύριος Καθηγητής» όταν ήταν εκείνος 18, ορίστε η απάντηση: «Δεν μπορούσα να πάω καν σε αγωνιστική σχολή γιατί τότε έπρεπε να είχες δίπλωμα οδήγησης για ένα χρόνο! Έτσι ξεκίνησα να οδηγώ αγωνιστικά οχήματα στα 19! Δεν θυμάμαι λοιπόν πως ήμουν στα 18. Έτρεχα στα καρτ και στα καρτ, δεν ήμουν τόσο ψύχραιμος. Κανένας δεν είναι».