Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ματιά στο νέο Lexus IS

Ελλάδα 21:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(33) "Ματιά στο νέο Lexus IS"
    

Ματιά στο νέο Lexus IS

ΝΕΑ

Μία πρώτη περιορισμένη γεύση από το νέο IS που θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου που θα ανοίξει τις πύλες του στις 29 Απριλίου, μας έδωσε η Lexus.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Πρόκειται για την τρίτη γενικά του μοντέλου της μάρκας που αποτελεί το πολυτελές παρακλάδι της Toyota. Οι Ιάπωνες έκαναν λόγω για μία «μικρή αλλά τολμηρή επανάσταση» στο σχεδιασμού του μοντέλου που ακολουθεί τη γνώριμη σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας.

Η φωτογραφία που η Lexus έδωσε στη δημοσιότητα δείχνει τη γρίλια σήμα-κατατεθέν, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και LED φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Η έκθεση της Σαγκάης θα είναι ανοιχτή για το κοινό έως και τις 4 Μαΐου. Όμως η ημέρα Τύπου όταν και θα έχουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, θα είναι στις 25 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις