Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει η Lexus;

Ελλάδα 9:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι θα παρουσιάσει η Lexus;

ΝΕΑ

Τι θα παρουσιάσει η Lexus;

ΝΕΑ

Στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ που σηκώνει αυλαία σε μερικές μέρες, η δημοφιλής στην αμερικανική αγορά Lexus ενδέχεται να παρουσιάσει μια εκδοχή του LF-LC που θα βρίσκεται πιο κοντά στην παραγωγή.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Με αυτή την εικόνα η Lexus βάζει στην πρίζα το αμερικανικό κυρίως αγοραστικό κοινό και παρόλο που δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τον χαρακτήρα του μοντέλου θεωρείται βέβαιο πως αυτό θα έχει πολλά άλογα. Διότι μόνο ένα σπορ μοντέλο θα μπορούσε να γράψει «οχτάρια» στην άσφαλτο, δικαιώνοντας παράλληλα τις φήμες που ήθελαν να παρουσιάζεται στο Ντιτρόιτ μία έκδοση παραγωγής που θα προκύπτει από το πρωτότυπο LF-LC.

Μάλιστα, οι φήμες λένε πως η ονομασία του θα μπορούσε να είναι η LC 500 και κάτω από το καπό να έχει τον γνωστό ατμοσφαιρικό V8 των 5.000 cc από το RC-F με τα 467 άλογα. Επίσης, την κορυφαία έκδοση θα μπορούσε να πλαισιώσει και μία υβριδική, η LC 500h με το νέο V6 των 3.500 cc να συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και να αποδίδει περίπου 470 άλογα. Όσο για αργότερα τα πλάνα προβλέπουν έναν ολοκαίνουργιο V8 των 4.000 cc με διπλά ηλεκτρικά turbo και ισχύ πάνω από 400 άλογα. Αλλά όλα αυτά είναι φήμες και σε μερικές μέρες θα ξέρουμε τι ισχύει και τι όχι…

Advertisement
Advertisement