Video: Η λειτουργία της οροφής του Evoque Convertible
ΝΕΑ
Το πρώτο ανοικτό μοντέλο στην 45χρονη ιστορία της Range Rover είναι πλέον πραγματικότητα και αποκαλύφθηκε στο σαλόνι αυτοκινήτου του Λος Άντζελες. Επελέγη υφασμάτινη οροφή για το Evoque Convertible, την οποία η βρετανική μάρκα προμηθεύεται από την Webasto, έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας.
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ
WHAT CAR
Η επιλογή της υφασμάτινης οροφής έγινε για λόγους βάρους, κόστους αλλά για να είναι δυνατή η λειτουργία της ακόμη και όταν το SUV κινείται σε ταχύτητες έως 48 km/h. Μόλις ο οδηγός πατήσει το κουμπί στην κεντρική κονσόλα απαιτούνται 18 sec για να ανοίξει πλήρως και 21 sec για να κλείσει.
Ο μηχανισμός αναδίπλωσης τύπου «Ζ» δεν επηρεάζει το χώρο αποσκευών (ο οποίος είναι ανεξάρτητος) από το αν η οροφή είναι ανοικτή η κλειστή. Όμως ο όγκος του είναι περιορισμένος κατά πολύ σε σχέση με το κλειστό Evoque (251 έναντι 575 lt).
Περισσότερες λεπτομέρειες για το Evoque Convertible είναι διαθέσιμες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις