Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανησυχούν στη Mercedes ενόψει Μονακό

Ελλάδα 15:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανησυχούν στη Mercedes ενόψει Μονακό

FORMULA 1

Ανησυχούν στη Mercedes ενόψει Μονακό

FORMULA 1

Μπορεί η Mercedes να πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας το δύο στα δύο στους τελευταίους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, όμως μπροστά της έχει μία μεγάλη πρόκληση: το Grand Prix του Μονακό.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (Instagram.com/SeitanF1)

Η ιδιαίτερη διαδρομή στους στενούς δρόμους του Πριγκιπάτου αποτελεί πρόκληση για όλους αλλά ειδικά για τα ασημί βέλη, που λόγω του μεγάλου μεταξονίου, δεν βολεύονται σε αυτή. Είναι χαρακτηριστικό πως πέρυσι ο Valtteri Bottas τερμάτισε τέταρτος και ο Lewis Hamilton μόλις έβδομος.

Θα αλλάξουν τα πράγματα φέτος; Στο στρατόπεδο της γερμανικής ομάδας υπάρχει ελπίδα αλλά όχι σιγουριά. Τουλάχιστον όχι βάσει όσων είπε στο πλαίσιο της προεπισκόπησης του αγώνα ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff.

Advertisement
Advertisement

«Ανησυχώ πολύ. Είδαμε τα τελευταία χρόνια πως υπάρχουν πίστες που μας ταιριάζουν αλλά και πίστες όπου δεν αποδίδουμε καλά. Είναι πρόκληση για εμάς, να επιστρέψουμε φέτος, να δαμάσουμε τη ‘Ντίβα’ αν και η αλήθεια είναι πως φέτος, συμπεριφέρεται καλύτερα το μονοθέσιό μας, δεν συμπεριφέρεται σαν ‘ντίβα’. Θα είναι πάντως δύσκολο να αλλάξει το DNA της, να αποδώσει καλά σε πίστες όπως το Μονακό, η Βουδαπέστη, η Σιγκαπούρη. Όπου παραδοσιακά δεν τα πάμε καλά και ειδικά πέρυσι», τόνισε ο Αυστριακός.

wolff-au17-media-a640