Live Κίνηση
Περισσότερα
ΔΟΚΙΜΕΣ

Δοκιμάζουμε το Skoda Kodiaq 1,4 TSI 125PS (video)

Ελλάδα 9:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμάζουμε το Skoda Kodiaq 1,4 TSI 125PS (video)

ΔΟΚΙΜΕΣ

Δοκιμάζουμε το Skoda Kodiaq 1,4 TSI 125PS (video)

ΔΟΚΙΜΕΣ

H νέα πρόταση της Skoda στα μεσαία SUV έρχεται να κάνει τη διαφορά στην κατηγορία. Δοκιμάζουμε το νέο Kodiaq, εντός και εκτός δρόμου, μέσα από ένα αρκετά πρωτότυπο βίντεο.

Advertisement
Advertisement


Τάκης Πουρναράκης, Κώστας Φούζας

Το νέο Kodiaq αποτελεί ένα μεγάλο στοίχημα για την Skoda, καθώς είναι το μοντέλο με το οποίο επιχειρεί να κάνει μπάσιμο στην ιδιαίτερα απαιτητική κατηγορία των SUV. Και όπως όλα δείχνουν έχει όλα τα εφόδια για να χτυπήσει κορυφή και να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την φίρμα. Σε όλα αυτά, το πιο σημαντικό στοιχείο για το νέο μεσαίο SUV της Skoda είναι η τιμή της βασικής έκδοσης…που θέτει υποψηφιότητα για βραβείο “Value For Money”. Έτσι, για να αποκτήσει κάποιος το νέο Kodiaq, όπως το «βασικό» της δοκιμής μας, το κόστος ανέρχεται στις 22.000 ευρώ.

Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζει ο γνωστός κινητήρας του VW Group 1,4 TSI των 125 ίππων και στον εξοπλισμό περιλαμβάνονται τα πάντα: ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρονικός κλιματισμός, εμπρός & πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, αισθητήρες βροχής και φώτων, προβολείς ομίχλης, πλήρες σετ αερόσακων μεταξύ των οποίων και για τα γόνατα, keyless go, οθόνη αφής με σύστημα infotainment, χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα αυτόματης ειδοποίησης ατυχήματος e-call (+1 έτος Skoda Care Control) και πολλά άλλα ακόμη. Πρακτικά μιλάμε για ένα πλήρως εξοπλισμένο μοντέλο που η βασική του έκδοση «Ambition» περιλαμβάνει τα πάντα και δεν της λείπει απολύτως τίποτα.

Advertisement
Advertisement

Διαβάστε εδώ την πλήρη δοκιμή του μοντέλου