Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Υποδοχή ήρωα για τον Hamilton!

Ελλάδα 16:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υποδοχή ήρωα για τον Hamilton!

FORMULA 1

Υποδοχή ήρωα για τον Hamilton!

FORMULA 1

Ο Βρετανός επισκέφτηκε χτες το εργοστάσιο της ομάδας F1 της Mercedes, όπου γνώρισε την αποθέωση από τους εργαζόμενους.

Advertisement
Advertisement

Tάκης Πουρναράκης

Ο Βρετανός πρωταθλητής προσεγγίζει με πιο χαλαρό τρόπο τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς αυτό το Σαββατοκύριακο 25-26/11 στο Άμπου Ντάμπι. Έτσι λοιπόν βρήκε χρόνο χτες να περάσει από το εργοστάσιο της ομάδας στο Μπράκλεϊ όπου τον υποδέχτηκαν με τιμές ήρωα οι εργαζόμενοι της Mercedes.

Ο Χάμιλτον θα πάρει επίσημα τον τίτλο του σε δυο βδομάδες στην επίσημη τελετή της FIA. Όμως είναι παγκόσμιος πρωταθλητής για 4η φορά όπως και η Mercedes που διατήρησε για 4η συνεχή χρονιά τον τίτλο. Ο Χάμιλτον εκτός από το Μπράκλεϊ επισκέφτηκε και το Μπρίξγουρθ όπου κατασκευάζονται οι υβριδικές μηχανές της Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για την μοναδική αυτή ημέρα ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον είπε: «Είναι μια μέρα γεμάτη έντονα συναισθήματα. Δεν περίμενα τόσο θερμή υποδοχή. Δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου ότι μπήκα από την είσοδο και τους βρήκα όλους έξω στο προαύλιο να με περιμένουν, με πήραν τα δάκρυα. Ήταν για μένα μια μοναδική χρονιά, κάναμε ένα καταπληκτικό ταξίδι μαζί. Έχω μεγάλη εκτίμηση σε όλους. Είμαι σ’ αυτό το άθλημα για πολύ καιρό πλέον (από το 2007) αλλά πάντοτε με εμπνέει το πνεύμα και το ηθικό των εργαζόμενων τόσο στο Μπράκλεϊ όσο και στο Μπρίξγουρθ. Κάθε φορά που επισκέπτομαι τις εγκαταστάσεις βλέπω να δουλεύουν όλοι στο 100% αυτό με εμπνέει να δίνω και εγώ τον καλύτερο εαυτό μου.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου, δε θα τα κατάφερνα χωρίς εσάς. Αυτό το πρωτάθλημα είναι το καλύτερο γιατί το πήραμε δίνοντας μάχη μ’ άλλη ομάδα παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που τέθηκαν. Αυτό το κάνει σπουδαίο».

Advertisement

Οι εργαζόμενοι σχημάτισαν με τα σώματά τους το περίγραμμα ενός μονοθεσίου.

Ο Χάμιλτον θα αγωνιστεί για τελευταία φορά φέτος αυτή την Κυριακή 26/11 στο Άμπου Ντάμπι και στη Yas Marina Circuit.

Advertisement