Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ10

Ελλάδα 7:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ10

ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Τα video highlights της ΕΔ10

ΑΓΩΝΕΣ

Μετά το απροσδόκητο διάλειμμα από τη ματαίωση της ένατης ειδικής διαδρομής του φετινού Ράλι Ντακάρ, οι αγωνιζόμενοι επέστρεψαν στη δράση με τη δέκατη ΕΔ που μάλιστα έκρυβε και ανακατατάξεις στην κατηγορία των μοτοσυκλετών.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Τι έγινε λοιπόν στη Stage 10 του φετινού μαραθωνίου στη Νότια Αμερική; Οι απαντήσεις έρχονται σε αυτό το πολύ ενδιαφέρον πεντάλεπτο βίντεο που ετοίμασαν οι διοργανωτές. Σε αυτό το χρονικό διάστημα συμπυκνώνονται όλα όσα συνέβησαν στα 372 χιλιόμετρα της ειδικής διαδρομής με εκκίνηση στη Σάλτα και τερματισμό στη Μπελέν, σε υψόμετρο που έφτασε ακόμα και τα 2980 μέτρα, την ώρα που η θερμοκρασία κυμαινόταν από τους 21 έως τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Αφορά στις κατηγορίες των δύο και των τεσσάρων τροχών, ξεκινώντας από τις μοτοσυκλέτες. Με επικές προσπάθειες, την άσχημη πτώση της Laia Sanz, το ατύχημα και τον τραυματισμό του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Adrien Van Beveren και τον Matthias Walkner να εξηγεί πως έφτασε στην πρωτιά στη συγκεκριμένη ειδική που τον έφερε και στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης

Advertisement
Advertisement

Έπειτα, στην κατηγορία των αυτοκινήτων, δείτε τις μεγάλες μάχες για τις θέσεις 2 έως 12, την ώρα που ο Carlos Sainz εξακολουθεί να απολαμβάνει σημαντικό προβάδισμα από τον νικητή της Stage 10, Stephane Peterhansel.

Είχε μάλιστα ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στρατηγική της Peugeot καθώς ο Cyril Despres έλαβε εντολή να περιμένει τον Sainz και να τον ακολουθεί σαν φύλακας άγγελος μέχρι τον τερματισμό, σε περίπτωση που χρειαζόταν βοήθεια. Όπως συνέβη στη δύσκολη στιγμή του Peterhansel που κατάφερε να συνεχίσει, χάρη στη βοήθεια του συμπατριώτη του.

Περισσότερα, πατώντας play…

Advertisement

Μπορεί να διαβάσετε αναλυτικά τι συνέβη στην ΕΔ10 πατώντας εδώ.

Advertisement