Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Όσα έγιναν στους τελικούς των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Jaguar Land Rover

Ελλάδα 3:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όσα έγιναν στους τελικούς των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Jaguar Land Rover

ΑΓΩΝΕΣ

Όσα έγιναν στους τελικούς των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Jaguar Land Rover

ΑΓΩΝΕΣ

Οι Εθνικοί Τελικοί του τρίτου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Land Rover 4×4 in Schools και Jaguar Primary School Challenge διενεργήθηκαν πριν από μερικές ημέρες, με τους μαθητές να επιδεικνύουν για μία ακόμα φορά το ταλέντο τους!

Advertisement
Advertisement

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό Land Rover 4×4 in Schools, πρώτη νικήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα NewGen Motors από το ΓΕΛ Φιλοθέης. Την δεύτερη θέση κέρδισε η ομάδα Greak Freaks η οποία δημιουργήθηκε από την συνεργασία 4 μαθητών προερχόμενοι από το ΓΕΛ Φυλής, το 5ο ΓΕΛ Γλυφάδας και το 1ο ΓΕΛ Μοσχάτου. Στην Τρίτη θέση ήταν η ομάδα Tessera Extreme Racing από τη Σχολή Μωραΐτη.

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό Jaguar Primary School Challenge, πρώτη νικήτρια ανακηρύχθηκε η ομάδα F1yers από τα Εκπαιδευτήρια «Αναγέννηση ΙΚΕ» – Δημοτικό Σχολείο στη Πάτρα. Την δεύτερη θέση κέρδισε η ομάδα BoomFasters από το 20ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών. Στην Τρίτη θέση ήταν η ομάδα JoseF1 από το Ιδιωτικό Σχολείο Άγιος Ιωσήφ.

Jaguar-Primary-School-Challenge-2018-d640tall

Advertisement
Advertisement

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα Land Rover 4×4 in Schools και Jaguar Primary School Challenge υποστηρίζονται παγκοσμίως από την αυτοκινητοβιομηχανία Jaguar Land Rover.

Το Land Rover 4×4 in Schools είναι ένας από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς τεχνολογίας στον κόσμο, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια καθώς και φοιτητές που δεν έχουν κλείσει το 19ο έτος της ηλικίας.

20180512_160745-640

Advertisement

Το Jaguar Primary School Challenge είναι ένας διαγωνισμός για την ενίσχυση της διδασκαλίας STEM, στον οποίο μπορούν να συμμετέχουν μαθητές από Δημοτικά Σχολεία.

Τα δύο προγράμματα οδηγούν τους μαθητές στην απόκτηση εμπειρικής γνώσης και στην ανάπτυξη πολύτιμων ικανοτήτων (προσωπικών και επαγγελματικών) για να κάνουν επαγγελματική καριέρα σε τομείς σχετικούς με STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) ή ακόμη και στην αυτοκινητοβιομηχανία. Επιπλέον, οι μαθητές αποκτούν γνώσεις Επιχειρηματικότητας & Καινοτομίας. Μαθαίνουν να σχεδιάζουν και να κατασκευάζουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον όχημα, χρησιμοποιώντας CAD εργαλεία σχεδίασης σε Η/Υ και εργαλεία εκτύπωσης σε τρεις διαστάσεις.

Advertisement

20180513_134837-640

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό Land Rover 4×4 in Schools μπορείτε να βρείτε στα links http://www.4x4inschools.com/ και https://www.facebook.com/4x4inSchoolsGreece/ .

Πληροφορίες για τον διαγωνισμό Jaguar Primary School Challenge μπορείτε να βρείτε στα links http://www.primaryschoolchallenge.com/home/ και http://www.f1inschools.gr/primary-school-challenge/

Advertisement

Jaguar-Primary-School-Challenge-2018-c640

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΟΣ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗΣ (instagram.com/SeitanF1)