Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Δεν αποκλείει τη Formula E ο Rosberg!

Ελλάδα 22:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν αποκλείει τη Formula E ο Rosberg!

ΑΓΩΝΕΣ

Δεν αποκλείει τη Formula E ο Rosberg!

ΑΓΩΝΕΣ

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τον Nico Rosberg να εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει το ρόλο του team manager στην ομάδα της Mercedes στη Formula E. Σενάριο που δεν επιβεβαιώνει αλλά και δεν διαψεύδει.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μίλησε για την… επόμενη μέρα της ζωής του, με τις δηλώσεις του να φιλοξενούνται στο planetf1.com. Ενώ λοιπόν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τόνισε πόσο του αρέσει η χαλαρή πλέον ζωή του αλλά παραδέχθηκε πως όταν θα έχει μία καλή πρόταση, θα την εξετάσει σοβαρά.

«Διανύω μία πολύ ωραία περίοδο στη ζωή μου. Σα να ανακαλύπτω συνέχεια πράγματα. Όμως οι αγώνες θα είναι πάντα κάτι απολαυστικό για μένα. Θα δούμε λοιπόν τι θα συμβεί. Δεν θα χάσω ποτέ το πάθος μου για το σπορ μας και πιστεύω θα υπάρχουν επιλογές. Είτε αύριο, είτε σε 10 χρόνια. Θα είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα», είπε με νόημα ο Γερμανός.

Advertisement
Advertisement

Όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί ειδικά στη Formula E, το ανερχόμενο σπορ στο οποίο η Mercedes θα έχει εργοστασιακή συμμετοχή από την περίοδο 2019/2020 (μαζί με τις BMW και Porsche), παρέμεινε αινιγματικός.

«Αυτό είναι το μέλλον για τον κόσμο και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί το σπορ όταν όλοι οι κατασκευαστές ανοίξουν τα χαρτιά τους στο τραπέζι», είπε o 32χρονος.