Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση του Infiniti Q Inspiration Concept

Ελλάδα 1:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Video: Η παρουσίαση του Infiniti Q Inspiration Concept

ΝΕΑ

Video: Η παρουσίαση του Infiniti Q Inspiration Concept

ΝΕΑ

Μία από τις πιο εντυπωσιακές πρεμιέρες στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ ήταν αναμφίβολα αυτή του Q Inspiration Concept, το νέο πρωτότυπο σεντάν που αντανακλά το μέλλον της Infiniti σε ότι αφορά στον σχεδιαστικό προσανατολισμό. Τι θα λέγατε να δούμε ακριβώς τι συνέβη στην αυτοκινητούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής;

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Στη σκηνή ανέβηκε πρώτος ο αντιπρόεδρος της Infiniti Americas, Randy Parker, παραδίδοντας έπειτα τη σκυτάλη στον αντιπρόεδρο της μάρκας, Christian Meunier που ήταν και αυτός που καλωσόρισε το εντυπωσιακό πρωτότυπο.

Ένα μοντέλο με εντυπωσιακό «πρόσωπο» που περιλαμβάνει νέου τύπου γρίλια, μεγάλους αεραγωγούς κάτω από αυτή αλλά κάθετες διόδους του αέρα μπροστά από τους μπροστινούς τροχούς, σμιλεμένο καπό, λεπτά LED φωτιστικά σώματα καθώς και την επιλογή φωτεινής λωρίδας που διέπει το πίσω μέρος απ’ άκρη σ’ άκρη.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας για εμφάνιση, το λόγο πήραν μετά ο αντιπρόεδρος παγκόσμιου σχεδιασμού της Nissan Motor Co. Alfonso Albaisa αλλά και ο διευθυντής σχεδιασμού της Infinti Karim Habib, αποκλειστική συνέντευξη του οποίου σχετικά με το Q Inspiration Concept (και όχι μόνο), θα μπορείτε να διαβάσετε τις επόμενες ημέρες.

Επιπρόσθετα, φιλοξενούνται δηλώσεις του Christopher Day, μέλους της ομάδας που δούλεψε πάνω στον πρωτοποριακό VC-Turbo κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης.

Δείτε λοιπόν αναλυτικά όλα τα παραπάνω, πατώντας play στο video που ακολουθεί ενώ πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το εντυπωσιακό πρωτότυπο.

Advertisement