Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Rolls-Royce… όαση!

Ελλάδα 14:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Rolls-Royce… όαση!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μία Rolls-Royce… όαση!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Είναι εύλογη η απορία «πως δεν είχαμε δει κάτι τέτοιο νωρίτερα», σε έκθεση της Rolls-Royce στο Άμπου Ντάμπι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρίσκεται ένα σπέσιαλ μοντέλο της πολυτελούς μάρκας, μία Ghost… Όαση!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Η Oasis Edition λοιπόν έχει εξωτερική διχρωμία, με τις αποχρώσεις που έχουν επιλεχθεί να είναι οι Aurum και Desert Dune ενώ στο εσωτερικό το χρώμα επιλογής είναι το Seashell.

Οι λεπτομέρειες είναι σε χρώμα Fleet Blue και όπως σημειώνει η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, αυτή η αντίθεση θυμίζει το νερό στην όαση. Το ρόλο της άμμου παίζει το δέρμα Moccasin Willow Grain.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά για το εν λόγω μοντέλο έχουν δημιουργηθεί και κάποιες χρυσές διακοσμήσεις στο ταμπλό καθώς και στα πλαίσια των τζαμιών στις πόρτες.

Μία ακόμα ιδιαίτερη πινελιά αφορά στο χρώμα των λεπτομερειών στις ζάντες, που είναι σε χρώμα… « Spirit of Ecstasy» ενώ αναμφίβολα την παράσταση κλέβουν οι καμήλες στην αναπαράσταση της όασης στο ταμπλό!

Κοινώς, όλα είναι ιδιαίτερα στη Rolls-Royce Ghost Oasis Edition. Όλα εκτός από την «καρδιά» της όπου χτυπά ο γνωστός V12 Twin-Turbo 6.6 lt που προσφέρει 751 άλογα και 107.8 kgm ροπής, ενώ επιτρέπει τα 0-100 να έρθουν σε μόλις 4.9 sec.

Advertisement

rolls-ghost-oasis-edition-abudhabi-b640tall rolls-ghost-oasis-edition-abudhabi-d640tall rolls-ghost-oasis-edition-abudhabi-e640tall rolls-ghost-oasis-edition-abudhabi-c640tall