Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα hypercar σκέτη… αμαρτία!

Ελλάδα 1:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα hypercar σκέτη… αμαρτία!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα hypercar σκέτη… αμαρτία!

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Μπορεί ενόψει της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης να περιμένουμε πολλά μοντέλα τα οποία προσεχώς θα κυκλοφορούν στους δρόμους γύρω μας, υπάρχουν όμως και εντυπωσιακές πρεμιέρες από μοντέλα για όνειρα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ένα από αυτά παρουσιάζει η Sin Cars, η εταιρεία την οποία ίδρυσε πριν από έξι χρόνια ο Rosen Daskalov. Η ρωσική μάρκα μπαίνει στη μάχη των hypercars παρουσιάζοντας στην ελβετική πόλη μία plug-in hybrid έκδοση του R1 550 – του πρώτου της μοντέλου που ήταν και αυτό που αποκάλυψε πέρυσι στην ίδια έκθεση.

Αυτό θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα ισχύος 120 αλόγων στον εμπρός άξονα, που θα δίνει ώθηση μόνο στους εμπρός τροχούς. Θα εξασφαλίζει αμιγώς ηλεκτρική κίνηση σε ταχύτητες έως 100 km/h και με αυτονομία 60 χιλιομέτρων.

Advertisement
Advertisement

Κι αν αυτοί οι αριθμοί δεν συναρπάζουν, έρχεται ο συνδυασμός με τον θηριώδη βενζινοκινητήρα που κάθεται στο πίσω μέρος, για να ενθουσιάσει.

Βλέπετε αυτός είναι ο 6.2 lt V8 που έχουμε γνωρίσει από την Corvette και παρέχει 450 άλογα. Έτσι η συνδυασμένη ισχύς ανεβαίνει στα 570 άλογα και σύμφωνα με την Sin Cars, θα μπορεί να κάνει τα 0-100 σε 3.5 δευτερόλεπτα.

Advertisement

Το εν λόγω μοντέλο θα κοστίζει €219.000.

sin-cars-r1-550-plug-in-hybrid-b640

Advertisement