Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Amarok σε νέες… περιπέτειες

Ελλάδα 21:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Amarok σε νέες… περιπέτειες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Το Amarok σε νέες… περιπέτειες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η Volkswagen θα μας δείξει στη Φρανκφούρτη τα Amarok Aventura Exclusive Concept και Amarok Dark Label Special Edition. Πρόκειται για την επέκταση της γκάμας σε εκδόσεις από πλευράς εξοπλισμού και εξωτερικής εικόνας του σκληροτράχηλου pick up.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το Aventura Exclusive διαθέτει κίτρινη μεταλλική απόχρωση με τον κωδικό “Turmeric Yellow” δανεισμένη από τα Golf και Arteon. Η καμπίνα είναι τετράθυρη με όλα τα κομφόρ, οι τροχοί είναι 19″, ενώ ξεχωρίζει από τα χρωμιωμένη τμήματα στο αμάξωμα, τους bi-xenon με LED προβολείς, όπως επίσης και το αδιάβροχο κάλυμμα της καρότσας.

VW-Amarok-New-Editions-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Πλούσιο σε εξοπλισμό χαρακτηρίζεται και το ποιοτικό εσωτερικό που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις λιμουζίνες της γερμανικής φίρμας. Κάτω από το καπό ζει και βασιλεύει ο 3λιτρος V6 πετρελαιοκινητήρας με ισχύ 258 ίππους και 550 Nm διαθέσιμης ροπής.

Το Amarok Dark Label από την άλλη θα μπει στην παραγωγή τον Μάρτιο. Πρόκειται να διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, με 163 και 204 ίππους αντίστοιχα, με δυνατότητα κίνησης στους δυο ή σε όλους τους τροχούς. Θα είναι βαμμένο σε γκρι ματ χρώμα “Indium Grey”, ενώ θα πατά σε τροχούς 18 ιντσών.