Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster

Ελλάδα 0:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αυτό είναι το νέο Dacia Duster

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Λίγες μέρες πριν την έκθεση της Φρανκφούρτης, η Dacia δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες της δεύτερης γενιάς του Duster χωρίς να αποκαλύπτει ακόμη το εσωτερικό και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

H πρώτη γενιά του Duster έκανε την εμφάνισή της πριν από 8 χρόνια σημειώνοντας μια μεγάλη εμπορική επιτυχία στην κατηγορία των προσιτών SUV. Σήμερα, η Dacia μας αποκαλύπτει τη 2η γενιά του μοντέλου, που όπως όλα δείχνουν, έρχεται με αξιώσεις στο στίβο των πωλήσεων.

Advertisement
Advertisement

Από τις πρώτες εικόνες που έχουμε στη διάθεσή μας φαίνεται πως το νέο Duster υιοθετεί μια περισσότερο δυναμική σχεδίαση, η οποία πηγάζει κυρίως από τα μεγάλα φωτιστικά σώματα και την κυψελωτή μάσκα. Αρκετά σύγχρονο δείχνει και το πίσω τμήμα, όπου τις εντυπώσεις κερδίζουν τα «ευφάνταστα» φανάρια.

Dacia-Duster-2018-1600-03

Όπως είναι φυσικό, κατά μήκος του αμαξώματος η Dacia έχει προσθέσει προστατευτικά σπόιλερ, αλλά και μεταλλικές ποδιές εμπρός και πίσω. Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη εικόνες για το εσωτερικό του μοντέλου, η Dacia υπόσχεται καλύτερους χώρους, σύγχρονο design και πολλές τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Advertisement

Στον τομέα των μηχανικών συνόλων αναμένουμε-μεταξύ άλλων- τον 1,2 TCe βενζινοκινήτρα με 130 ίππους και το σύνολο πετρελαίου 1,5 dCi με 110 ίππους. Και πάλι, το μοντέλο θα διατεθεί σε προσθιοκίνητη και τετρακίνητη έκδοση.

Advertisement