Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Peugeot: επέκταση της Black Friday

Ελλάδα 18:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot: επέκταση της Black Friday

ΑΓΟΡΑ

Peugeot: επέκταση της Black Friday

ΑΓΟΡΑ

Η μεγάλη επιτυχία του Black Friday για την Peugeot, “ανάγκασε” του ανθρώπους της Ελληνικής αντιπροσωπείας να το επεκτείνουν μέχρι και τη Δευτέρα.

Advertisement
Advertisement

Για πρώτη φορά στη χώρα μας αυτοκινητοβιομηχανία “ενεργοποίησε” τον εκπτωτικό θεσμό Black Friday στην αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα…

Ομως -όπως και να το κάνουμε- οι λίγο πιο πολύπλοκες διαδικασίες στην αγορά ενός αυτοκινήτου (απ’ ότι π.χ. μίας ταμπλέτας), ανάγκασε πολλούς υποψήφιους αγοραστές να μεταφέρουν την αγορά για την επόμενη ημέρα.

Ετσι η Peugeot αποφάσισε να Black Friday να επεκταθεί μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας, ώστε να ικανοποιήσουν όλη αυτή την μεγάλη ζήτηση..

Advertisement
Advertisement

Μέχρι και την Δευτέρα λοιπόν, στο επίσημο δίκτυο της Peugeot σε όλη τη χώρα, οι υποψήφιοι πελάτες θα γνωρίσουν το πραγματικό νόημα των προσφορών Black Friday με μοναδικά οφέλη που μπορούν να εκμεταλλευτούν  μόνο τις παραπάνω ημερομηνίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ PEUGEOT

Advertisement

Για αυστηρά περιορισμένο αριθμό καινούριων αυτοκινήτων και σε ευρεία γκάμα εκδόσεων – κινητήρων και επιπέδων εξοπλισμού – ισχύουν τιμές έκπληξη για όλα τα επιβατικά μοντέλα Peugeot 108, 208, 301 και 308.

Οι μοναδικές Black Friday προσφορές ισχύουν και για την οικογένεια των SUVs της Peugeot, 2008, 3008 και 5008!

Advertisement

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

Peugeot-3008-2017-640