Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Toyota Land Cruiser ανανεώνεται

Ελλάδα 3:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Toyota Land Cruiser ανανεώνεται

ΝΕΑ

To Toyota Land Cruiser ανανεώνεται

ΝΕΑ

Το εμβληματικό off road όχημα φρεσκάρεται στα σημεία και παρουσιάζεται αυτές τις μέρες στην IAA 2017.

Advertisement
Advertisement

To Land Cruiser μετρά 60 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής πορείας, σε πάνω από 190 χώρες, κάτι που του δίνει τον τίτλο του πιο αναγνωρίσιμου εκτός δρόμου οχήματος. Η συγκεκριμένη γενιά του μοντέλου βρίσκεται στην αγορά από το 2009 και σήμερα, η Toyota μας παρουσιάζει την φρεσκαρισμένη εκδοχή του μοντέλου της.

Εξωτερικά το ανανεωμένο ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει νέους προφυλακτήρες & φωτιστικά σώματα, ενώ η εμπρόσθια μάσκα έχει αλλάξει. Επίσης, λόγω της αλλαγής των προφυλακτήρων, το συνολικό μήκος του αμαξώματος έχει αυξηθεί κατά 60 χλστ., φτάνοντας στα 4.840 χλστ. Eπεμβάσεις μικρής έκτασης έχουμε και στο εσωτερικό, όπου έχουν τοποθετηθεί-μεταξύ άλλων- νέα χειριστήρια για τον κλιματισμό, νέας σχεδίασης τιμόνι και μια μεγαλύτερη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα πολυμέσων.

Advertisement
Advertisement

land-cruiser-2017-07 copy

land-cruiser-2017-11 copy

Για την κίνηση του μοντέλου φροντίζει ο γνωστός πετρελαιοκινητήρας της Τοyota των 2,8 λίτρων με τους 177 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο. Επίσης, διαθέσιμοι θα δύο ακόμη κινητήρες βενζίνης-ανάλογα με τη χώρα πώλησης- στα 2,7 & 4 λίτρα, με 161 και 280 ίππους αντίστοιχα.