Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Polestar 1 και σε cabrio έκδοση;

Ελλάδα 3:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Polestar 1 και σε cabrio έκδοση;

ΝΕΑ

To Polestar 1 και σε cabrio έκδοση;

ΝΕΑ

Η αποκάλυψη του Polestar 1, από την νέα εταιρία μάρκα ηλεκτρικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων της Volvo, απέδειξε πως οι Σουηδοί έχουν την έμπνευση αλλά και τη δυνατότητα να κατασκευάσουν ένα εντυπωσιακό υβριδικό κουπέ που μπορεί να σταθεί με αξιώσεις απέναντι στον κορυφαίο ανταγωνισμό. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΧΑΡΠΙΔΗ

Η εταιρία έχει ήδη σχέδια για περισσότερα μοντέλα. Πριν όμως ανοίξει τα χαρτιά της, ανεξάρτητοι σχεδιαστές μας δίνουν μια γεύση για το πώς θα δείχνουν κάποιες πιθανές παραλλαγές του Polestar 1.

Πριν λίγες ημέρες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες επεξεργασμένες εικόνες του μοντέλου ως shooting-brake και τώρα είναι η σειρά να δούμε και μια ανοιχτή εκδοχή του, η οποία δείχνει άκρως εντυπωσιακή.

Advertisement
Advertisement

Αν και η Σουηδία δεν είναι ακριβώς η ιδανική χώρα για ένα convertible, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα οι θερμοκρασίες που επικρατούν είναι πραγματικά πολικές, οι Σουηδοί έχουν παράδοση στην παραγωγή εκδόσεων με ανοιγόμενη οροφή όπως τα Volvo C70, Saab 9-3 Convertible και βέβαια όλες οι δημιουργίες της Koenigsegg με την αποσπώμενη οροφή.

Φυσικά οι επεξεργασμένες εικόνες της ανοιχτής έκδοσης δεν σημαίνουν πως το μοντέλο θα πάρει το πράσινο φως για παραγωγή. Ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως το κατασκευασμένο από ανθρακονήματα πλαίσιο, το ισχυρό υβριδικό σύστημα κίνησης και η έλλειψη οροφής αποτελούν συστατικά για ένα πολύ ενδιαφέρον οδηγικά, και όχι μόνο, σύνολο.