Suzuki Swift

Suzuki Swift: Το πιο ελκυστικό μικρό

Ελλάδα 5:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Suzuki Swift: Το πιο ελκυστικό μικρό

Suzuki Swift

Suzuki Swift: Το πιο ελκυστικό μικρό

Suzuki Swift

Η ομορφιά μπορεί να είναι υποκειμενικό στοιχείο όμως δύσκολα μπορεί κάποιος να γυρίσει την πλάτη στη νέα γενιά του Suzuki Swift. Ενός μοντέλου μικρού στο δέμας, όμως με ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα.

Advertisement
Advertisement

Με το ιαπωνικό μοντέλο να έχει ξεπεράσει τα 5.3 εκατομμύρια πωλήσεις, οι σχεδιαστές της Suzuki, κάτω από τη θεματική της «τολμηρής εξέλιξης του γνήσιου Swift DNA», πραγματοποίησαν μια μεταμόρφωση με στόχο να προκαλέσει τις αισθήσεις, μένοντας όμως πιστοί στον πραγματικό χαρακτήρα του μοντέλου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ολοκαίνουριο Swift που κάνει ιδιαίτερα έντονα αισθητή την παρουσία του.

Τα στοιχεία που υπενθυμίζουν την κληρονομιά Swift στο σχεδιασμό του νέου μοντέλου, περιλαμβάνουν τους δυνατούς «ώμους», τις μαύρες εμπρός κολώνες οροφής και τα κάθετα τοποθετημένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω. Για ακόμα περισσότερο συναίσθημα και αίσθηση στιβαρού πατήματος στην άσφαλτο, το αμάξωμα είναι πιο κοντό, πιο χαμηλό και πιο φαρδύ, ενώ μια επιβλητική και επιθετικού σχεδιασμού εμπρός γρίλια, η προέκτασή της στον προφυλακτήρα, και τα τονισμένα φτερά, εκφράζουν δυναμισμό.

Η απεικόνιση της ύπαρξης χαμηλού κέντρου βάρους επιτυγχάνεται επίσης από τις μαυρισμένες κολώνες της οροφής που δίνουν την αίσθηση ότι αυτή αιωρείται. Οι χειρολαβές των πίσω θυρών είναι ενσωματωμένες στις κολώνες, δίνοντας έτσι ταυτόχρονα στιλ και σπορ χαρακτήρα, ενώ μια ακόμα high-tech πινελιά αποδίδεται από τα χαρακτηριστικά LED φωτιστικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται εμπρός και πίσω.

Advertisement
Advertisement

suzuki-swift-2017-t640

Επιπλέον εξωτερικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει:
– Φωτιστικά σώματα τύπου LED εμπρός που «αγκαλιάζονται» από μοναδικού σχεδιασμού βάσεις και συνοδεύονται από φώτα θέσης τεχνολογίας LED που ενισχύουν επιπλέον την εικόνα τεχνολογικής εξέλιξης του μοντέλου
– Πίσω φώτα που χρησιμοποιούν φωτιστικές ράβδους και εσωτερικούς φακούς, καθώς και LED λάμπες πέδησης
– Εμπρός προβολείς με τεχνολογία καθοδήγησης από και προς το αυτοκίνητο
– Επτά χρώματα αμαξώματος, ανάμεσα στα οποία το ζωντανό και βαθύ Burning Red Pearl Metallic και το Speedy Blue Metallic, που συνοδεύονται από τέσσερεις πιθανούς συνδυασμούς διχρωμίας του αμαξώματος
– Δίχρωμες ή μονόχρωμες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών ή σιδερένιες ζάντες 15 ιντσών με τάσια τροχών

suzuki-swift-2017-u640

Advertisement

Στο εσωτερικό, ο πολλαπλών πληροφοριών πίνακας οργάνων διαθέτει σπορ σχεδίαση με αίσθηση ρολογιού χρονογράφου. Οι στιβαρές, σπορτίφ και ραφινάτες λευκές λεπτομέρειες με το σατινέ χρώμιο στο ταμπλό , σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα του πίνακα οργάνων δημιουργούν μια έντονη αντίθεση στο εσωτερικό. Ο πίνακας οργάνων διαθέτει είτε μια έγχρωμη ή LCD στο κέντρο, με το μετρητή θερμοκρασίας νερού μέσα σε ένα από τα δύο κύρια όργανα και το μετρητή βενζίνης στο εσωτερικό του δεύτερου, είτε μια ψηφιακή οθόνη πολλαπλών πληροφοριών.

suzuki-swift-2017-n640

Advertisement

Επιπλέον χαρακτηριστικά του εσωτερικού που κάνουν το Swift να ξεχωρίζει:
– Κεντρική κονσόλα με κλίση πέντε μοιρών προς τον οδηγό
– Τιμόνι σχήματος D
– Εμπρός καθίσματα με βελτιστοποιημένο σχήμα και άνεση, καθώς και υπερυψωμένα πλαϊνά στηρίγματα
– Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων 4,2’’, τεχνολογίας TFT LCD που ενημερώνει για τη συμπεριφορά και τη λειτουργία του οχήματος
– Ηχοσύστημα πολλαπλών λειτουργιών, συμβατό με Bluetooth® Smartphone Linkage με οθόνη αφής 7 ιντσών, και θύρα USB και SD card συμβατή με MP3/WMA/ACC
– Αυτόματος κλιματισμός με πίνακα ελέγχου με οθόνη LED
– Σχεδιαστικές καινοτομίες

suzuki-swift-2017-v640