Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Seat Salsa Coupe: Το αντί-Α5

Ελλάδα 13:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Seat Salsa Coupe: Το αντί-Α5

ΝΕΑ

Seat Salsa Coupe: Το αντί-Α5

ΝΕΑ

Η Seat παίρνει πνοή από τη δίκαιη μοιρασιά μηχανικών μερών και σασί του προικισμένου από επιλογές Group Volkswagen. Σε κάθε άμεση σύγκριση με τις ακριβότερες αδελφές της αποκτά το πλεονέκτημα της προσφοράς του καλού προϊόντος σε δελεαστικότερη – σε σχέση με αυτές – τιμή.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο X-Tomi σήκωσε μανίκια έτοιμος να δώσει τροφή για σκέψη στους ιθύνοντες της Ισπανικής φίρμας αλλά και στους λάτρεις των coupe οι οποίοι θέλουν αλλά δεν μπορούσαν μέχρι πρότινος να αποκτήσουν ένα τέτοιο λόγω κόστους. Μήπως ήρθε η ώρα για ένα προσιτό coupe που δείχνει ακριβό;

Το Salsa Coupe αποτελεί τον καρπό του επιτυχημένου γάμου ανάμεσα στο Audi A5 και το Leon. Μακρύ, πλατύ με επιβλητική παρουσία και έντονη προσωπικότητα, είναι δεδομένο πως θα έβαζε τη Seat σε νέα υψηλότερα μονοπάτια, χτίζοντας κατακόρυφα το κύρος της. Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την απόκριση των ιθυνόντων της ισπανικής φίρμας, ούτως ή άλλως κινητήρες και μηχανικά μέρη υπάρχουν εν αφθονία στον όμιλο.

Advertisement
Advertisement

Έτσι εκτός της MQB πλατφόρμας που θα βρεθεί στη βάση, περιμένουμε τούρμπο μηχανικά σύνολα από 150 ίππους και πάνω (για την έκδοση 1,4 ΤSI με το σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων), ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάμπριο έκδοση όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα.