Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Περισσότερη πολυτέλεια για την Mercedes GLS

Ελλάδα 5:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Περισσότερη πολυτέλεια για την Mercedes GLS

ΝΕΑ

Περισσότερη πολυτέλεια για την Mercedes GLS

ΝΕΑ

Θέλοντας να τονίσει τον πολυτελή χαρακτήρα της κορυφαίας GLS, η Mercedes δημιουργεί τη νέα έκδοση Grand Edition, που της χαρίζει εσωτερικές και εξωτερικές αναβαθμίσεις.

Advertisement
Advertisement

ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Η νέα Mercedes GLS Grand Edition θα συνδυαστεί με τις εκδόσεις κινητήρων GLS 350d, GLS 400 και GLS 500, με τον πελάτη να μπορεί ακόμη και να παραγγείλει μεμονωμένα τις εσωτερικές και εξωτερικές βελτιώσεις που προσφέρονται.

Έτσι λοιπόν, σε ό,τι αφορά στις εσωτερικές της αλλαγές, αρχικά η νέα GLS Grand Edition έρχεται με πολυτελή nappa δέρματα στο σαλόνι, που διαθέτουν ειδικό μοτίβο διαμαντιών και ραφές σε σκούρο χρώμα. Το ταμπλό επενδύεται και αυτό με nappa δέρμα, ενώ υπάρχουν επιπλέον σπέσιαλ καφέ βελούδινα πατάκια και ένας νέος κρυφός φωτισμός. Το κόστος όλων των παραπάνω στη Γερμανία είναι 5.950 ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Στο αμάξωμα, η νέα πολυτελής έκδοση της Mercedes GLS ξεχωρίζει με τις ειδικής σχεδίασης ζάντες 10 ακτινών στις 20 ίντσες, σε μαύρο και ασημί χρωματισμό, αλλά και τα νέα λογότυπα παραδοσιακά στο πλάι και πίσω από τα μπροστινά «φτερά». Το κόστος των αλλαγών αυτών είναι 2.300 ευρώ.