Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλο και πιο κοντά στο νέο Duster (vid)

Ελλάδα 12:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Όλο και πιο κοντά στο νέο Duster (vid)

ΝΕΑ

Όλο και πιο κοντά στο νέο Duster (vid)

ΝΕΑ

Η Dacia μας προετοιμάζει ολοένα για τη μεγάλη στιγμή για την ίδια, κατά την οποία θα παρουσιάσει τη νέα και πολυαναμενόμενη γενιά Duster, από την οποία προσδοκά πολλά οικονομικά οφέλη στο άμεσο μέλλον, αν αναλογιστεί κανείς τα εμπορικά επιτεύγματα του απερχόμενου μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Όπως όλα δείχνουν, το ντεμπούτο του νέου crossover θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο σε λίγες μέρες δηλαδή και θα προσφέρεται με 5θυρο αμάξωμα. Το νέο Duster, πρόκειται όπως αναμενόταν να μεγαλώσει σε διαστάσεις ενώ θα πατά στη νέα CMF πλατφόρμα, η οποία έχει δοκιμαστεί σε πολλά αξιόλογα μοντέλα της Renault.

Dacia-duster-2018-teaser-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Σε ότι αφορά στις διαστάσεις, το μήκος θα προσεγγίσει τα 4,5 m με ότι θετικό συνεπάγεται αυτό για τους χώρους των επιβατών στην καμπίνα, ενώ σχεδιαστικά θα υιοθετεί όλα τα ενδιαφέροντα στοιχεία από το πρωτότυπο Duster Oroch, πίσω στο 2014.

Κάτω από το καπό του θα αναπνέει ο 1,2 λίτρων βενζινοκινητήρα turbo της φίρμας, με ισχύ 130 ίππους, αλλά και οι αειθαλείς 1,5 και 1,6 λίτρων οικονομικοί diesel, οι οποίοι αποδίδουν ισχύ 110 και 130 ίππους αντίστοιχα.