Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο Πρίγκιπας Harry στα Invictus Games

Ελλάδα 11:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Πρίγκιπας Harry στα Invictus Games

Men + Speed

Ο Πρίγκιπας Harry στα Invictus Games

Men + Speed

Τα Invictus Games είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση παγκοσμίως στην οποία συμμετέχουν τραυματισμένοι βετεράνοι του στρατού και σωμάτων ασφαλείας και φέτος είχαν χρώμα τόσο… αυτοκινητικό όσο και… πριγκιπικό!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Ο Πρίγκιπας Harry βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά όπου διεξάγονται φέτος οι αγώνες και έδωσε το παρών στο Jaguar Land Rover Driving Challenge. Σε αυτό, εκπρόσωποι κάθε χώρας διαγωνίζονται σε μία ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή, που περιλαμβάνει off-road κομμάτι και απαιτεί επίσης καλή επικοινωνία, συνεργασία και στρατηγική, με τις 13 ομάδες που συμμετείχαν να διαγωνίζονται σε δύο μέρη: το πρώτο με Land Rover Discovery και το δεύτερο με Jaguar F-TYPE SVR.

Οι Ολλανδοί πήραν το χρυσό μετάλλιο, η ομάδα από τη Μεγάλη Βρετανία ήταν δεύτερη και ακολούθησε αυτή της Δανίας. Ο Πρίγκιπας Harry έκανε τις απονομές ενώ παράλληλα, πραγματοποίησε και μία ιδιαίτερη βόλτα, παρέα με την 5χρονη Daimy Gommers, κόρη ενός εκ των αθλητών.

Advertisement
Advertisement

Η Jaguar Land Rover ανακοίνωσε πρόσφατα πως θα στηρίξει και τους αγώνες του 2018 που θα διεξαχθούν στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας.

JLR-Challenge-InvictusGames2017-harry-a640tallJLR-Challenge-InvictusGames2017-a640tall