Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέο Ford EcoSport ST-Line: Με στιλ και επιλογές

Ελλάδα 13:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέο Ford EcoSport ST-Line: Με στιλ και επιλογές

ΝΕΑ

Νέο Ford EcoSport ST-Line: Με στιλ και επιλογές

ΝΕΑ

Η Ford αποκάλυψε το νέο EcoSport που θα προσφέρει βελτιωμένη ευελιξία και δυνατότητες, πιο εκλεπτυσμένο στυλ και προηγμένες τεχνολογίες για πελάτες στην Ευρώπη, από το τέλος του έτους. Θα παρουσιαστεί επίσημα στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Σας είχαμε αναφέρει τις σχετικές προθέσεις της φίρμας πριν από λίγο καιρό.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το νέο EcoSport προσφέρει για πρώτη φορά την τεχνολογία Ford Intelligent All Wheel Drive για βελτιωμένη πρόσφυση εκτός δρόμου, σε συνδυασμό με προηγμένο νέο πετρελαιοκίνητο πετρελαιοκινητήρα EcoBlue 1,5 λίτρων, που παράγει μέχρι 125 ίππους και βελτιστοποιημένες εκπομπές CO2. Θα υπάρχει επίσης και ο 1.0 βενζινοκινητήρας EcoBoost με 100, 125 και 140 ίππους.

Επίσης, διατίθεται για πρώτη φορά ως ένα σπορ μοντέλο EcoSport ST-Line της σειράς Ford Performance, το νέο EcoSport προσφέρει τεχνολογίες υποστήριξης οδηγού, όπως συνδεσιμότητα SYNC 3, Cruise Control με ρυθμιζόμενο περιορισμό ταχύτητας και κάμερα οπίσθιου προσανατολισμού.

Advertisement
Advertisement

Ford-EcoSport-ST-Line-2018-tsiro-640

Το νέο μοντέλο, που διαθέτει βελτιωμένο δυναμικό, στιβαρό και εκλεπτυσμένο εξωτερικό στυλ, προσφέρεται σε 12 έντονα χρώματα και προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές εξατομίκευσης – συμπεριλαμβανομένων των επιλογών χρώματος οροφής σε αντίθεση με τα πλαίσια των παραθύρων, τα επάνω πλαίσια της πόρτας, το πίσω spoiler και τους καθρέφτες. Ένα νέο περιβάλλον υψηλής ευκρίνειας για τους χρήστες προσφέρει η κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών, ενώ υπάρχουν επίσης θερμαινόμενο τιμόνι και έξυπνες λύσεις αποθήκευσης.

Ford-EcoSport-ST-Line-2018-inter-tsiro-640

Advertisement

Η Ford έχει πουλήσει 150.000 αυτοκίνητα EcoSport στην Ευρώπη από τότε που παρουσιάσαμε για πρώτη φορά το μοντέλο το 2014 και το περασμένο έτος οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 40%”, δήλωσε ο Steven Armstrong, αντιπρόεδρος της ομάδας και πρόεδρος Ευρώπης Μέσης Ανατολής και Αφρικής, Ford Motor Εταιρία. “Το νέο Ford EcoSport προσφέρει στους πελάτες ακόμα περισσότερο στυλ, άνεση, δυνατότητες και επιλογές – συνδυάζοντας στιβαρή λειτουργικότητα SUV με την πρακτικότητα των αυτοκινήτων της πόλης“.