Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το μοναδικό Pagani Zonda Riviera πωλείται

Ελλάδα 2:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το μοναδικό Pagani Zonda Riviera πωλείται

ΝΕΑ

Το μοναδικό Pagani Zonda Riviera πωλείται

ΝΕΑ

Προς πώληση έχει τεθεί το μοναδικό Ragani Zonda Riviera που έχει παραχθεί. Που αλλού; Στη Σαουδική Αραβία, εκεί που πριν λίγο καιρό έφτασε το αυτοκίνητο και όλοι νομίζαμε πως απλά πηγαίνει για το νέο του ιδιοκτήτη. Εν τέλει, ο σκοπός του… ταξιδιού του εκεί, είναι για να μπει στην έκθεση της Seven Car Lounge.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Η Seven Car Lounge ειδικεύεται στις πωλήσεις ιδιαίτερων και εξωτικών αυτοκινήτων, οπότε το να βάλει στη βιτρίνα το μοναδικό Pagani Zonda Riviera που έχει παραχθεί, ήταν μια κίνηση εντός προδιαγραφών. Άλλωστε και το μέρος στο οποίο βρίσκεται η έκθεση και το κοινό που μπορεί να ασχοληθεί με την αγορά του ιδιαίτερου αυτού Pagani, είναι ίσως το μόνο που θα μπορούσε να «υποστηρίξει» μια τέτοια πώληση.

Pagani-Zonda-Riviera-boi-530

Δεν είναι ξεκάθαρο αν το αυτοκίνητο έφτασε εκεί, αφού το είχε παραγγείλει κάποιος και στην πορεία το μετάνιωσε ή αν απλά η εταιρεία μεταπώλησης το αγόρασε για να το βάλει στην βιτρίνα της. Το σίγουρο είναι πάντως πως το μοναδικό αυτό Pagani, είναι στη βιτρίνα και περιμένει τον επόμενο ιδιοκτήτη του.

Advertisement

Pagani-Zonda-Riviera-boi-640a

Αυτόν που θα εκτιμήσει το πόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο είναι. Με τον V12 κινητήρα των 7,3 λίτρων της AMG που αποδίδει 760 ίππους και την εμφάνιση που γίνεται πιο ακραία χάρη στο λευκό χρώμα με τις μπλε πινελιές, το Pagani Zonda Riviera είναι σίγουρα ένα ξεχωριστό hyper car που μπορεί να βάλει κάποιος στη συλλογή του.

Advertisement

Pagani-Zonda-Riviera-boi-640b

 

Advertisement