Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μεταχειρισμένα Tesla Model S από πόσο;

Ελλάδα 2:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μεταχειρισμένα Tesla Model S από πόσο;

ΝΕΑ

Μεταχειρισμένα Tesla Model S από πόσο;

ΝΕΑ

Μια εταιρεία ταξί με έδρα το Άμστερνταμ ετοιμάζεται να ανανεώσει το στόλο της και ως εκ τούτου πουλά δεκάδες Tesla Model S. Καταχωρημένα το 2014, τα sedan με μηδενικές εκπομπές ρύπων, έχουν πάνω από 200.000 km, αλλά λέγεται ότι έχουν συντηρηθεί σωστά από την εταιρία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Οι τιμές τους ανέρχονται γύρω στα 40.000 ευρώ, πράγμα που δεν ακούγεται τόσο κακό, δεδομένου ότι τα πολιτικά Tesla Model S ‘με παρόμοια χιλιόμετρα πωλούνται συνήθως από 50.000 ευρώ και πάνω ενώ δεν συζητάμε για καινούργιο αφού η τιμή εκτοξεύεται κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι υποψήφιοι αγοραστές θα επωφεληθούν από αυτή την προσφορά, οπότε περιμένετε να δείτε περισσότερα Model S σε διάφορες ευρωπαϊκές αγορές στο εγγύς μέλλον.

Tesla-model-s-taxi-netherlands-tsiro-640

Advertisement
Advertisement

Οι κάτω χώρες λέγεται ότι έχουν τον μεγαλύτερο στόλο ταξί Tesla στον κόσμο, αλλά η κυριαρχία τους πρόκειται να ανατραπεί από το Ντουμπάι, όπου 50 αυτοκίνητα από την εταιρεία του Elon Musk έφτασαν αυτό το φθινόπωρο, ενώ επιπλέον 75 μονάδες θα παραδοθούν το επόμενο έτος και άλλα 75 κομμάτια για το 2019, ενώ η εταιρία διανομής Uber χρησιμοποιεί επίσης ένα στόλο μοντέλων S και Model X EV στη μεγαλύτερη και πολυπληθέστερη αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.