Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

To Legion Run έρχεται στην Αθήνα

Ελλάδα 6:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To Legion Run έρχεται στην Αθήνα

ΝΕΑ

To Legion Run έρχεται στην Αθήνα

ΝΕΑ

Ο κορυφαίος αγώνας αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, το LEGION RUN, έρχεται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο χώρο του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

Advertisement
Advertisement

To LEGION RUN δεν είναι ένας απλός στίβος μάχης, είναι μια εμπειρία ζωής γεμάτη προκλήσεις, σκόνη, λάσπη, εμπόδια αλλά και συνεργατικότητα, διασκέδαση και φιλία.
Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει με την παρέα του και να δοκιμάσει τις ικανότητες του. Θα πρέπει να προκαλέσεις σώμα και μυαλό ώστε να τερματίσεις σε μια απαιτητική διαδρομή με όπλα την εφευρετικότητα, την ομαδικότητα και την προσπάθεια. Δεν θα είναι εύκολο καθώς θα χρειαστεί να τρέξεις, να συρθείς, να μπεις μέσα στη λάσπη και να βοηθήσεις άλλους να περάσετε όλοι μαζί τα εμπόδια και να φτάσετε στον τερματισμό σαν μια γροθιά. Μια ομάδα. Μια Λεγεώνα!

Η εμπειρία χιλιάδων ανθρώπων που έχουν συμμετάσχει σε LEGION RUN μαρτυρά πως πρόκειται για μια περιπέτεια που ανεβάζει την αδρεναλίνη και η οποία μπορεί να γίνει η έμπνευση για μια πιο αισιόδοξη και ομαδική φιλοσοφία. Μια νέα στάση ζωής!

Advertisement
Advertisement

To LEGION RUN θα διοργανωθεί από την ΧCUBED, the sports marketing & brand activations agency στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει με την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα στο www.LegionRun.com.