Live Κίνηση
Περισσότερα
Mercedes Summer

Κλεφτή ματιά εντός του Mercedes-AMG Project ONE!

Ελλάδα 14:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κλεφτή ματιά εντός του Mercedes-AMG Project ONE!

Mercedes Summer

Κλεφτή ματιά εντός του Mercedes-AMG Project ONE!

Mercedes Summer

Μπορεί η επίσημη αποκάλυψη του Mercedes-AMG Project ONE να είναι ακόμα μερικά 24ωρα μακριά, ωστόσο έχουμε ήδη μία πρώτη, κλεφτή ματιά στο εσωτερικό του εντυπωσιακού hypercar!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Αυτή η εικόνα που απαθανατίστηκε διά χειρός του αφεντικού της AMG, Tobias Moers, μας δείχνει… ότι ελπίζαμε να δούμε σε ένα δανεισμένο τεχνολογικά από τη Formula 1 όχημα! Αγωνιστικού τύπου τιμόνι, φτιαγμένο από ανθρακονήματα, κουμπάκια και διακόπτες αλλά και φωτάκια στην κορυφή που ανάβουν όσο ανεβαίνουν οι στροφές. Λεπτομέρειες που θα κάνουν τους τυχερούς ιδιοκτήτες του Project ONE να νιώθουν σαν τον Lewis Hamilton και τον Valtteri Bottas!

Στη θέση που έχουμε πίνακα οργάνων, βλέπουμε μία πλήρως ψηφιακή οθόνη που αποτυπώνει τις λειτουργίες του οχήματος ενώ στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει μία οθόνη, που θα φιλοξενεί το σύστημα infotainment. Από τα λίγα που φαίνονται σε αυτή την εικόνα, θα παρουσιάζει σε real time και τη λειτουργία του υβριδικού συστήματος που σύμφωνα με τη Mercedes θα είναι ανάλογο των μονοθεσίων της στη Formula 1!

Advertisement
Advertisement

Δηλαδή οι 1000+ ίπποι του Project ONE  θα έρχονται από τη συνεργασία του 1600άρη υπέρ-τροφοδοτούμενου V6 που εφοδιάζει τις W08 EQ Power+ με το προηγμένο υβριδικό σύστημα που περιλαμβάνει τέσσερις ηλεκτροκινητήρες.

To Project ONE το οποίο θα δούμε στη Διεθνή Έκθεση της Φρανκφούρτης σε πρωτότυπη μορφή, αναμένεται να δανείζεται σχεδιαστικό DNA από το πρωτότυπο Vision Gran Turismo που είδαμε πριν από τέσσερα χρόνια. Το βάρος του δεν θα ξεπερνά τα 1300 κιλά ενώ θα μπορεί να έχει ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των 24 χιλιομέτρων. Θα κατασκευαστεί σε 275 μονάδες και παρότι θα κοστίζει 2.3 εκατομμύρια ευρώ, είναι ήδη sold out!

H παρακάτω φωτογραφία, απαθανατίστηκε στο εργοστάσιο κατασκευής κινητήρων της AMG, στο Μπρίξγουορθ της Μεγάλης Βρετανίας.

Advertisement