Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελευσίνα

Ελλάδα 11:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελευσίνα

ΝΕΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελευσίνα

ΝΕΑ

Αν σκοπεύετε να κινηθείτε με το αυτοκίνητό σας στην περιοχή της Ελευσίνας το πρωί της Κυριακής, καλό θα είναι να διαβάσετε προσεκτικά όσα ακολουθούν, καθώς θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, του «17ου Ημιμαραθώνιου Δρόμου – Στα Χνάρια του Παυσανία», από τις 8.30 το πρωί και δύο περίπου ώρες, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στις κατωτέρω οδούς των Δήμων Ελευσίνας και Μεγαρέων:

– Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου , στο τμήμα της από τη θέση Μπλόκο Ελευσίνας (οικοδομικός αριθμός 168) έως τη χ/θ 41,500 και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας

– Ηρώων Πολυτεχνείου , στο τμήμα της από τον οικοδομικό αριθμό 108 (ΔΕΗ Ελευσίνας) έως την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου (Μπλόκο Ελευσίνας – οικοδομικός αριθμός 168) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας

Advertisement
Advertisement

Κατά το χρονικό διάστημα εφαρμογής της ανωτέρω κυκλοφοριακής ρύθμισης, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αντίστοιχα από τη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και από παρακείμενες οδούς.