Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Kατασκοπεία: Το νέο Audi A7 Sportback κάνει δοκιμές στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα 5:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Kατασκοπεία: Το νέο Audi A7 Sportback κάνει δοκιμές στην Εγνατία Οδό

ΝΕΑ

Kατασκοπεία: Το νέο Audi A7 Sportback κάνει δοκιμές στην Εγνατία Οδό

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Audi A7 Sportback πιάστηκε επ’ αυτοφώρω να κάνει δοκιμές με καμουφλαρισμένο αμάξωμα επί ελληνικού εδάφους αυτή τη φορά. Σύμφωνα με τις εικόνες που μας απέστειλε αναγνώστης και σας παρουσιάζουμε, οι άνθρωποι της Audi επέλεξαν να κινηθούν στην Εγνατία Οδό, σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδος.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Το γερμανικό μεγάλο μοντέλο έρχεται να αποτελέσει και πάλι την 4θυρη κουπέ έκδοση του A6, με το λανσάρισμά του να τοποθετείται χρονικά στις αρχές του 2018 (στα τέλη του έτους θα αποκαλυφθεί επίσημα η επόμενη γενιά του Α6). Το Α7 θα είναι ένα από τα καινούργια μοντέλα της Audi που θα βασίσουν τη σχεδίασή τους πάνω στο πρωτότυπο Prologue του 2014 (τελευταία φωτογραφία).

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα, το νέο πολυτελές 4πορτο κουπέ της Audi θα χτιστεί πάνω στο νεότερο δάπεδο MLB, που θα το βοηθήσει να μειώσει το βάρος του και παράλληλα, να προσφέρει ακόμη περισσότερη ακαμψία. Φυσικά, η Audi θα πριμοδοτήσει το νέο της μοντέλο και με μια σειρά από νέες τεχνολογίες (σε επίπεδο κινητήρων, συστημάτων αυτόνομης οδήγησης & αυτόματου παρκαρίσματος και άλλα).

Πιο αναλυτικά, στην γκάμα των μηχανικών συνόλων του νέου Α7 περιμένουμε 6κύλινδρα & 8κύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, ενώ θα υπάρξει και υβριδική plug-in έκδοση, η οποία θα συνδυάζεται με κινητήρα βενζίνης 2 λίτρων.  Στην κορυφή των εκδόσεων θα βρεθούν τα S7 & RS7, με απόδοση άνω των 450 ίππων. Τέλος, για το εσωτερικό του μοντέλου οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φιλοξενεί δύο μεγάλες ψηφιακές οθόνες από τις οποίες θα μπορεί κάποιος θα ρυθμίζει όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου (ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του στάνταρ το Virtual Cockpit).

audiprologue640newsa