Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Υβριδική Bentley Bentayga προσεχώς…

Ελλάδα 18:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Υβριδική Bentley Bentayga προσεχώς…

ΝΕΑ

Υβριδική Bentley Bentayga προσεχώς…

ΝΕΑ

Η Bentley θα βάλει στην παραγωγή την plug-in υβριδική έκδοση της Bentayga την επόμενη χρονιά. Όπως όλα δείχνουν και οι μεγάλοι παραδοσιακά κατασκευαστές με αίγλη και βαρύ όνομα θα προχωρήσουν στις «καθαρές» λύσεις της εποχής, όπως είναι η υβριδική τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Ο Wolfgang Durheimer, ο επικεφαλής της Bentley δήλωσε πως η φίρμα θα διαθέσει plug-in υβριδικές εκδόσεις σε όλα ανεξαιρέτως τα μοντέλα που θα υπάρχουν στη γκάμα της στο μέλλον, με αυτό τον τρόπο πρόσθεσε οι Bentley του αύριο θα κυκλοφορούν χωρίς περιορισμούς στις μεγαλουπόλεις αφού οι ρύποι τους θα κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα.

Χαρακτήρισε συνεχίζοντας ως «ιδανική λύση» την ηλεκτροκίνηση, αφού συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα των σημερινών αυτοκινήτων προσθέτοντας αθόρυβη λειτουργία, αύξηση της ιπποδύναμης και μείωση εκπομπής ρύπων καθώς και κατανάλωσης.

Advertisement
Advertisement

Κάτω από το καπό της υβριδικής Bentayga θα προσφέρει τις υπηρεσίες του ένας 3λιτρος V6 κινητήρας βενζίνης με μηχανικό υπερσυμπιεστή ο οποίος θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα. Ναι, είναι το ίδιο κινητήριο σύνολο που αναλαμβάνει την κίνηση της Porsche Cayenne S E-Hybrid με ισχύ 416 ίππους και 61,4 kgm ροπής.

Bentley-Bentayga-Hybrid-tsiro-640Bentley-Bentayga-Hybrid-inter-tsiro-640