Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Είναι αυτή η επόμενη Alfa Romeo 8C;

Ελλάδα 23:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Είναι αυτή η επόμενη Alfa Romeo 8C;

ΝΕΑ

Είναι αυτή η επόμενη Alfa Romeo 8C;

ΝΕΑ

Θα μπορούσε! Πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή πρόταση για την επόμενη γενιά της Alfa Romeo 8C, του αυτοκινήτου που κέρδισε την κοινή γνώμη όταν παρουσιάστηκε, δίνοντας ταυτόχρονα και νέο ενδιαφέρον στους φίλους της Ιταλικής μάρκας.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΟΪΔΑΝΗ

Advertisement
Advertisement

Με την εμφάνιση και μόνο του μοντέλου, από τη στιγμή που παρουσιάστηκε ακόμα και ως πρωτότυπο, το ενδιαφέρον των petrolheads σε όλο τον κόσμο αυξήθηκε κατακόρυφα για τις δημιουργίες της Alfa Romeo. Επειδή τον τελευταίο καιρό η Ιταλική εταιρεία ασχολείται με sport sedan και SUV προκειμένου να αφυπνίσει σε εμπορικό επίπεδο το κοινό της, ο καλλιτέχνης (και φίλος της μάρκας προφανώς) Yung Presciutti παρουσίασε αυτό το ιδιαίτερα καλαίσθητο σχέδιο για την επόμενη γενιά του μοντέλου.

Alfa-Romeo-8C-boi-530

Η επιρροή από το παλιότερο μοντέλο είναι εμφανής, αν και συνολικά, το σχέδιο- πρόταση του Presciutti έχει πολύ περισσότερο δυναμισμό. Χαμηλό και αρκούντως επιθετικό, το σχέδιο για την επόμενη γενιά του μοντέλου της Alfa Romeo, δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η 8C του μέλλοντος. Δεν ξέρουμε αν στα σχέδια της εταιρείας υπάρχει κάτι τέτοιο- μια διάδοχος κατάσταση για την 8C. Θα θέλαμε όμως να είναι κάπως έτσι αν υπήρχε και εδώ που τα λέμε, αφού το «αφεντικό» αποφάσισε πως η Ferrari πρέπει να παρουσιάσει ένα SUV, τότε όλα είναι πιθανά.

Advertisement

Alfa-Romeo-8C-boi-640