Live Κίνηση
Περισσότερα
VW Tiguan

Οι… θρόνοι του Volkswagen Tiguan

Ελλάδα 14:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οι… θρόνοι του Volkswagen Tiguan

VW Tiguan

Οι… θρόνοι του Volkswagen Tiguan

VW Tiguan

Όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο με τις τεχνολογικές αρετές του Volkswagen Tiguan, σίγουρα νιώθεις… «βασιλιάς» όταν βρίσκεσαι πίσω το τιμόνι. Όμως ένας βασιλιάς, πρέπει να έχει και τον κατάλληλο θρόνο, σωστά;

Advertisement
Advertisement

Το νέο Tiguan διαθέτει ψηλή θέση οδήγησης για να παρέχει καλύτερη ορατότητα στον δρόμο. Μάλιστα μπορείτε να επιλέξτε το κάθισμα που είναι το πιο κατάλληλο για σας, από μια ευρεία γκάμα επιλογών.

Η ψηλή θέση καθίσματος στο γερμανικό μοντέλο, σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε την προσοχή σας στον δρόμο, ώστε να μην αποσπάστε καθόλου. Τα καθίσματα comfort περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της έκδοσης Advance, με ρύθμιση υποστήριξης μέσης στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων.

Προαιρετικά ηλεκτρικά χειριστήρια προσαρμόζουν το κάθισμα οδηγού ή το κάθισμα οδηγού και συνοδηγού για λογαριασμό σας. Επιπρόσθετα, το προαιρετικό κάθισμα ergoActive δίνει στον οδηγό μια ιδιαίτερα εργονομική θέση καθίσματος.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για κάθισμα το οποίο είναι πιστοποιημένο από τη γερμανική μη κερδοσκοπική οργάνωση Aktion Gesunder Rücken e.V. (Καμπάνια για υγιείς πλάτες), και διαθέτει 14 ρυθμίσεις για τη διασφάλιση μιας υγιούς στάσης αλλά και τη μείωση της καταπόνησης στην πλάτη.

Tiguan-official-d640