Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Alpine A110 σε… δράση (vid)

Ελλάδα 14:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Alpine A110 σε… δράση (vid)

ΝΕΑ

Η νέα Alpine A110 σε… δράση (vid)

ΝΕΑ

Η Alpine άρχισε πρόσφατα να παίρνει παραγγελίες για τη νέα A110, αλλά το διαδίκτυο είναι ήδη γεμάτο με όλα τα είδη video που δείχνουν το γαλλικό αυτοκίνητο σε κίνηση. Το μικρό σπορ αυτοκίνητο έχει φτιάξει ήδη το όνομά του, είτε με αρνητικά σχόλια, είτε με θετικά που είναι και τα περισσότερα…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Τώρα θέλει να κατακτήσει και το Nurburgring, αλλά όχι με ένα χρόνο ρεκόρ στο γύρο πίστας, αλλά με ένα συναρπαστικό ερασιτεχνικό video που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο τις ικανότητες της Alpine. Εάν είστε ήδη ερωτευμένοι με τη νέα A110, τότε το video θα σας κάνει να σπάσετε την κουμπαρά και να μπείτε online στη λίστα αναμονής. Αν όχι, πιθανότατα θα το πράξετε μετά από την παρακολούθηση του συγκεκριμένου video.

Η αναβίωση της σπορ μάρκας της Renault προσφέρει δύο ξεχωριστές εκδόσεις της A110: Την «Pure» και τη «Legend». Η πρώτη είναι πιο προσιτή, στα 54.700 ευρώ στη Γαλλία και η δεύτερη από 58.500 ευρώ αντίστοιχα. Ανεξάρτητα από την επιλογή σας, αμφότερα τα αυτοκίνητα διαθέτουν έναν υπερτροφοδοτούμενο 4κύλινδρο κινητήρα 1,8 λίτρων, ο οποίος είναι ο ίδιος με τον αντίστοιχο του νέου Renault Megane RS. Αποδίδει ισχύ 252 ίππους και 320 Nm ροπής, μάλιστα στον πίσω άξονα, μέσω ενός ημιαυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων. Το 0-100 km/h διαρκεί μόλις 4,5 sec ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h.

Advertisement
Advertisement