Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Bugatti Chiron των 2,65 εκατομμυρίων

Ελλάδα 4:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Bugatti Chiron των 2,65 εκατομμυρίων

ΝΕΑ

Η Bugatti Chiron των 2,65 εκατομμυρίων

ΝΕΑ

Η ολοκαίνουρια Bugatti Chiron Sport βρίσκεται στην Έκθεση της Γενεύης κάνοντας το ντεμπούτο της και εντυπωσιάζοντάς μας. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η Bugatti Chiron Sport έρχεται χωρίς αλλαγή όσον αφορά την ισχύ της και την απόδοσή της, αλλά πολύ βελτιωμένη στα κρατήματά της και με μεγαλύτερη ευκινησία. Η τιμή της στην Ευρώπη ξεκινά από 2.65 εκατομμύρια ευρώ χωρίς φόρους, ενώ στην Αμερική ξεκινά από 3.26 εκατομ. δολάρια με φόρους.

Οι παραδόσεις αναμένονται να ξεκινήσουν στο τέλος του έτους. Χάρη στους ελαφρύτερους τροχούς και τη μεγαλύτερη χρήση ανθρακονημάτων η νέα Bugatti Chiron Sport ζυγίζει 18 κιλά λιγότερο.

Η Bugatti υποστηρίζει ότι είναι 5 δευτερόλεπτα ταχύτερη στην πίστα του Nardo από την “απλή” Chiron, ενώ μπορεί να προσφέρει κορυφαίο κράτημα στις στροφές με ταχύτητες που φτάνουν και τα 200km/h.

Advertisement
Advertisement

bugatti-chiron-sport-a640

Το εξωτερικό της είναι βαμμένο σε ένα ειδικό Italian Red χρώμα και με λεπτομέρειες από γκρι ανθρακονήματα, ενώ το εσωτερικό της διαθέτει carbon επενδύσεις, λογότυπα “Chiron Sport” και κόκκινες ραφές στα πανάκριβα δέρματά της.

Η Bugatti Chiron της Γενεύης κοστίζει 2,98 εκατομ. ευρώ στην Ευρώπη και 3,672 εκατομ. δολάρια στην Αμερική, καθώς διαθέτει όλα τα κομφόρ. Αυτό είναι που το κάνει και το πιο ακριβό αυτοκίνητο παραγωγής στη φετινή έκθεση.

Advertisement

bugatti-chiron-sport-b640 bugatti-chiron-sport-c640 bugatti-chiron-sport-d640 bugatti-chiron-sport-e640 bugatti-chiron-sport-f640 bugatti-chiron-sport-g640 bugatti-chiron-sport-h640 bugatti-chiron-sport-i640

 

Advertisement