Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Cadillac ανανεώνει την XTS

Ελλάδα 19:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Cadillac ανανεώνει την XTS

ΝΕΑ

H Cadillac ανανεώνει την XTS

ΝΕΑ

Η Cadillac αποκάλυψε την ανανεωμένη γενιά του κορυφαίου της σεντάν XTS, που αποκτά ένα αναβαθμισμένο εξωτερικό look, περισσότερα στοιχεία τεχνολογίας, αλλά και ενισχυμένη άνεση.

Advertisement
Advertisement

Κώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Αισθητικά, η ανανεωμένη XTS ξεχωρίζει με τη νέα εμπρόσθια γρίλια, φώτα και προφυλακτήρα, αλλά και τα νέα πίσω φώτα σε σχήμα «L» μαζί με τη μεγαλύτερη αεροτομή. Υπάρχουν επιπλέον νέας σχεδίασης τροχοί 19 και 20 ιντσών, αλλά και η νέα ρυθμιζόμενη ανάρτηση με πίσω αερανάρτηση που βρίσκεται στον προαιρετικό εξοπλισμό της XTS.

Στο εσωτερικό, η Cadillac έχει ανανεώσει τις επενδύσεις και τα χρώματα, ενώ έχει τοποθετήσει νέα εμπρόσθια καθίσματα για κορυφαία άνεση. Αρκετή δουλειά έχει γίνει και στον τομέα της ηχομόνωσης, ώστε να κρατηθούν εκτός της καμπίνας οι εξωτερικοί θόρυβοι. Στον τομέα της τεχνολογίας, υπάρχει πλέον ένα αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών και διευρυμένες δυνατότητες. Ενισχυμένη είναι και η γκάμα των διαφόρων συστημάτων ασφαλείας.

Advertisement
Advertisement

Στους κινητήρες, η Cadillac προσθέτει στη γκάμα τη νέα έκδοση XTS Platinum V-Sport με twin-turbo 3,6 λίτρων V6 μοτέρ 410 ίππων και τετρακίνηση. Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις φέρουν τον 3,6 λίτρων V6 με 304 άλογα. Το κιβώτιο και στις δύο περιπτώσεις, είναι 6τάχυτο αυτόματο.