Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

FCA Group: Ανεξάρτητες οι Alfa Romeo & Maserati;

Ελλάδα 5:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

FCA Group: Ανεξάρτητες οι Alfa Romeo & Maserati;

ΝΕΑ

FCA Group: Ανεξάρτητες οι Alfa Romeo & Maserati;

ΝΕΑ

Συνέχεια στο σήριαλ πώλησης brands που ανήκουν στον όμιλο FCA βάζουν διεθνή δημοσιεύματα. Ας δούμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες γύρω από το θέμα.

Advertisement
Advertisement

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που αφορούν την πώληση μαρκών που ανήκουν στο FCA Group. Πρόσφατα μάλιστα, η Great Wall, η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής εκτός δρόμου αυτοκινήτων ανακοίνωσε ότι ενδιαφέρεται να εξαγοράσει την Jeep, κίνηση η οποία θα την καθιστούσε παγκόσμιο ηγέτη στην εν λόγω κατηγορία. Παρόλο που η ιταλική πλευρά αρνείται να κάνει την οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση, νέες αναφορές διεθνών Μέσων Ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων και ο Bloomberg, αναφέρουν ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης εμπορικών μαρκών με μεγάλα μερίδια, όπως η Jeep.

Έτσι, στο κάδρο μπαίνουν πλέον οι Alfa Romeo & Maserati που θα μπορούσαν να αποφέρουν στα ταμεία της εταιρείας περίπου 8,3 δισ. δολάρια. H αρχή αναμένεται να γίνει με την ανεξαρτητοποίηση των δύο εταιρειών, κάτι που θα ανεβάσει τη συνολική τους αξία. Σημειώνουμε, επίσης, πως παρόμοια σενάρια υπάρχουν και για την εταιρεία Magneti Marelli.

Advertisement
Advertisement

Σε κάθε περίπτωση αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στους επόμενους μήνες, που όπως φαίνεται θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.