Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Euro NCAP: Πέντε αστέρια για το Hyundai i30

Ελλάδα 9:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Euro NCAP: Πέντε αστέρια για το Hyundai i30

ΝΕΑ

Euro NCAP: Πέντε αστέρια για το Hyundai i30

ΝΕΑ

Το νέο i30 της Hyundai κατέκτησε τη μέγιστη βαθμολογία ασφαλείας πέντε αστέρων από τον ανεξάρτητο οργανισμό αξιολόγησης οχημάτων Euro NCAP. Αυτό ερμηνεύεται με δικαίωση της επιτυχημένης προσέγγισης της Hyundai να προσφέρει προηγμένες τεχνολογίες και χαρακτηριστικά ασφαλείας σε όλη τη γκάμα του.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Το i30 απέσπασε κορυφαίες βαθμολογίες στις κατηγορίες ασφαλείας “Ενηλίκων επιβατών”, “παιδιών”, “πεζών” και στα συστήματα “υποβοήθησης ασφαλείας”, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα από τα πιο ασφαλή και καλύτερα εξοπλισμένα οχήματα στην κατηγορία του.

Η αξιοπιστία των πέντε αστέρων από τον Euro NCAP για το 5θυρο i30 αποδεικνύει τις έντονες προσπάθειές μας να προσφέρουμε τις πιο προηγμένες λύσεις ασφαλείας και τεχνολογίας για τους πελάτες μας“, δήλωσε ο κ. Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe. “Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που κατακτά πέντε αστέρια σε αυτή την κατηγορία σύμφωνα με το νέο αναθεωρημένο σύστημα βαθμολόγησης. Με το βέλτιστο πρότυπο πακέτο ασφάλειας, το i30 ικανοποιεί τις υψηλότερες προσδοκίες των πελατών“.

Advertisement
Advertisement

Τα αποτελέσματα των δοκιμών του Euro NCAP έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στο σύστημα AEB, συμπεριλαμβανομένου του Συστήματος Προειδοποίησης Μετωπικής Πρόσκρουσης και Ανίχνευσης Πεζών (Front Collision Warning System and Pedestrian Detection), ένα προηγμένο χαρακτηριστικό ενεργητικής ασφάλειας του i30 που ειδοποιεί τους οδηγούς σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, με αυτόματη πέδηση, εάν απαιτείται.

Επιπλέον, απονεμήθηκε από τον Euro NCAP κορυφαία βαθμολογία στο Σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας(LKAS). Το σύστημα LKAS προειδοποιεί τον οδηγό κατά τη διάρκεια μη ασφαλών ενεργειών σε ταχύτητες άνω των 60 km / h, παρακολουθώντας τη θέση του αυτοκινήτου.