Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

Ελλάδα 0:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

ΝΕΑ

Έτσι θα είναι η νέα Alfa Romeo Giulietta;

ΝΕΑ

Σύμφωνα με το επίσημο πλάνο της Alfa Romeo, η νέα Giulietta θα αποκαλυφθεί το 2022 και εμείς από σήμερα σας δείχνουμε το πως μπορεί να είναι το νέο μικρομεσαίο ιταλικό μοντέλο. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Η Alfa Romeo θα διατηρήσει μέχρι και το 2022 την υπάρχουσα Giulietta στη γκάμα της, ύστερα και από ένα φρεσκάρισμα που θα της κάνει για να μπορέσει η μικρομεσαία Alfa να είναι πάντα ανταγωνιστική.

Το 2022 όμως η Alfa Romeo θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της Giulietta, η οποία σχεδιαστικά αναμένεται να έρθει κοντά στην πιο πρόσφατη αισθητική φιλοσοφία της μάρκας, που ακολουθούν σήμερα η Giulia και η Stelvio.

Όπως μπορείτε μάλιστα να δείτε και στην ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που σας παρουσιάζουμε, η υιοθέτηση της νέας αυτής φιλοσοφίας στο εμπρόσθιο τμήμα του μοντέλου, αναμένεται να τονίσει τον αισθητικό του δυναμισμό.

Advertisement
Advertisement

Από εκεί και πέρα και εκτός των αισθητικών της αλλαγών, η νέα Giulietta θα λάβει τους νέους turbo κινητήρες βενζίνης του Ομίλου FCA και πιο συγκεκριμένα, τον 3κύλινδρο 1.000άρη των 120 ίππων και τον 4κύλινδρο 1.300άρη των 150 και 180 ίππων.

Αναμένεται επίσης η νέα μικρομεσαία Alfa να αποκτήσει και κάποιους είδους ηλεκτρική έκδοση, πιθανότατα μια με «ήπιο» υβριδικό σύστημα, που θα τη βοηθήσει να μειώσει κατανάλωση και ρύπους.

Περαιτέρω στοιχεία προς το παρόν για τη νέα Giulietta δεν υπάρχουν. Άλλωστε έχουμε σχεδόν 3 1/2 χρόνια μέχρι το λανσάρισμά της. Σε κάθε περίπτωση, είναι ευχάριστο το γεγονός ότι το μέλλον του μοντέλου είναι εξασφαλισμένο, αφού προηγούμενα δημοσιεύματα έκαναν λόγο ακόμη και για μη παρουσίαση νέας γενιάς για τη μικρομεσαία Alfa.